تصویبنامه هیات وزیران در خصوص مجاز بودن وزارت امور اقتصادی و دارایی نسبت به انجام مذاکره، پیش امضاء (پاراف) و امضای موقت سند الحاقی (پروتکل) بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت کویت به منظور اصلاح موافقتنامه اجتناب از اخذ مالیات مضاعف در مورد مالیات های بر درآمد و سرمایه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت کویت ابلاغ شد.
به گزارش مرزنیوز؛ تصویبنامه مصوب در جلسه هیات وزیران درخصوص «مجاز بودن وزارت امور اقتصادی و دارایی نسبت به انجام مذاکره، پیش امضا (پاراف) و امضای موقت سند الحاقی (پروتکل) بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت کویت به منظور اصلاح موافقتنامه اجتناب از اخذ مالیات مضاعف در مورد مالیات های بر درآمد و سرمایه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت کویت» طی نامه شماره ۱۴۰۱۶۷ در تاریخ ۱۴۰۳/۰۹/۱۲ توسط معاون اول رییس جمهور ابلاغ شد.
گفتنی است جایگاه جغرافیایی کویت ۲۹ ۳۰ شمالی و ۴۵ ۴۵ خاوری است. گستره این کشور ۱۷٬۸۱۸ کیلومتر مربع است و ۴۶۲ کیلومتر خط ساحلی دارد. حداقل ارتفاع آن صفر متر (همسطح با خلیج فارس) و حداکثر ارتفاع آن ۳۰۶ متر (منطقه صحرایی) است. منابع طبیعی کشور کویت عبارتند از نفت، گاز طبیعی، ماهی، میگو، مروارید؛ تابستانهای کویت بسیار گرم و زمستان آن کمابیش سرد است و دمای شب و روز اختلاف بسیار زیادی دارد. امیرنشین کویت با گستره ۱۷٬۸۱۸ کیلومترمربع و جمعیت نزدیک به چهار میلیون نفر در شمال شبهجزیره عربستان و شمال غربی خلیج فارس بین ۸ و ۳۰ درجه پهنای جغرافیایی و ۴۶و۴۸ درجه درازای شرقی قرار گرفته و از شمال به عراق، از جنوب به عربستان سعودی و از شرق به خلیج فارس مرز دارد. کویت سرزمینی است هموار و بیابانی که سطح آن پوشیده از ماسه است و پدیدههای طبیعی چون کوهها و رودها در آن وجود ندارد. از آنجا که کنشهای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و غیره پیرامون شهر کویت میچرخد، از نظر مساحت و جمعیت میتوان مفهوم دولتشهر را بر کویت نهاد. کویت همواره مرکز مهمی برای کشتیرانی دریایی بوده است. این کشور در کرانههای خلیج فارس دارای جزیرههای بسیاری است. جزیرههای زیربخش استان جهرا عبارتند از: بوبیان و وربه. جزیرههای زیربخش استان عاصمه (پایتخت) عبارتند از: فیلکه، کبر، عوهه، امالمرادم، مسکان، قاروه، و امالنمل.
خبرنگار: فاطمه سیدحاتمی
لینک کوتاه: https://marznews.com/?p=212874