به گزارش مرزنیوز و به نقل از روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام؛ علی اصغر انصاری در نشستی با مدیران عامل شرکت های مستقر در مرکز داده پیام، با اشاره به اینکه این منطقه در اولویت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است، اظهار داشت: طرح ابردولت توسط سازمان فناوری اطلاعات با سرمایه گذاری دولت و مشارکت بخش خصوصی در مناطقی از جمله تهران اجرا و به دنبال این هستیم که این طرح را در قطب مرکز داده پیام نیز، پیاده سازی کنیم.
وی با بیان اینکه خوشبختانه بخش زیادی از تعهدات پیام، از جمله توسعه زیرساخت ها با هدف پیاده سازی اهدافی مانند راه اندازی مرکز داده انجام و یا در دست اقدام است، ادامه داد: با توجه به همجواری پیام به پایتخت و به دنبال توسعه زیرساخت های خوبی که در این منطقه شاهد هستیم، پیام همیشه به عنوان یک منطقه برای ایجاد قطب داده مطرح که تحقق این مهم نیز امروز در حال اجرایی شدن است.
انصاری همچنین با اشاره به ظرفیت های بالقوه پیام، تصریح کرد: برنامه ریزی ها به این سمت است که این منطقه با سرعت بیشتری به نقطه مطلوب و هدفگذاری شده برسد، چرا که توسعه اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام، اثر مثبتی در سطح کلان در حوزه اقتصاد دیجیتال به همراه خواهد داشت.
معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه راه اندازی مرکز داده در اولویت وزارتخانه است، عنوان کرد: هدف این است که با به حداقل رساندن فرآیندها، مشکلات و موانع احتمالی بر سرراه توسعه این مراکز را برطرف کنیم.
انصاری در ادامه به موضوع برق به عنوان یکی از مهمترین مطالبات سرمایه گذاران مرکز داده اشاره کرد و گفت: در تابستان سال گذشته با همراهی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام، به جز در یک الی ۲ مورد قطعی برق در مرکز داده پیام شاهد نبودیم.
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام نیز در ادامه این نشست با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای استقرار شرکت ها درقطب مرکز داده پیام عنوان کرد: طی ۲ سال گذشته ۱۰ شرکت به این مرکز اضافه و در مجموع هم اکنون ۱۶ واحد در قطب مرکز داده پیام مشغول فعالیت هستند.
اکبرقنبرپور همچنین با اشاره به توسعه زیرساخت ها برای ارایه خدمات به شرکت های مرکز داده پیام از فعال شدن ظرفیت ۲ نیروگاه در پیام خبر داد و افزود: با فعال شدن این نیروگاه ها، این امکان فراهم شده که به صورت مستقیم به متقاضیان برق واگذار شود.
بر اساس این گزارش، در ادامه این نشست، معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به همراه مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام از چند شرکت مستقر در این منطقه از جمله آسیاتک، همراه پرداز زرین و شرکت زیرساخت بازدید کردند.
لینک کوتاه: https://marznews.com/?p=209724