استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با وجود تمام اقدامات صورت گرفته وضعیت فعلی استان از حیث آموزشی فعلا مطلوب نیست.
به گزارش ایرنا، ‘علی اوسط هاشمی’ روز چهارشنبه در گردهمایی شوراهای آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان افزود: هر چند در بحث آموزش در مسیر زیبایی از توسعه واقع شده ایم و تلاش های ارزشمندی در این زمینه شکل گرفته، اما با توجه به شرایط خاص استان هنوز جای کار بسیاری باقی است.
وی اظهار داشت: امروزه سیستان و بلوچستان با وجود بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو از جمله استان های دانشگاهی و علمی کشور شناخته می شود که این نشان از در مسیر توسعه آموزشی قرار گرفتن استان دارد.
وی توسعه فرهنگ مشارکت و استفاده از خرد جمعی را یکی از مهمترین ضروریت های بهبود وضعیت آموزشی سیستان و بلوچستان برشمرد و گفت: همه انسان ها همواره باید خود را در فضای کلاس و علم آموزی فرض کنند و برای دستیابی به موفقیت دانش خود را به مشارکت بگذارند.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود: از منظر روایات و نگاه بزرگان، اصل رسالت بر تعلیم استوار است و ضرورت امروز بودن آموزش و پرورش در مسیر تعلیم، در گرو مشارکت است.
هاشمی گفت: در شرایط فعلی وضعیت دولت در آن حدی نیست که از عهده تمام نیازهای کثیر و متنوع کشور برآید هرچند که نگاه به سیستان و بلوچستان بلند است بر این اساس باید تلاش کنیم با گسترش فرهنگ مشارکت باری از دوش دولت برداریم.
وی تاکید کرد: مواجه بودن با پدیدهای بازماندگی از تحصیل و ماندگاری بر تحصیل، نرخ بالای بی سوادی و پهناوری استان، شرایط فعالیت آموزش و پرورش را در سیستان و بلوچستان سخت تر از دیگر نقاط کشور کرده است.
وی مشارکت شوراهای آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در توسعه برنامه های کمی و کیفی آموزشی را مطلوب دانست و گفت: انتخاب شورای آموزش و پرورش استان به عنوان رتبه برتر کشوری با توجه تلاش های صورت گرفته از سوی این نهاد، به حق بوده است.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود: شوراها باید در کنار آموزش و پرورش استان برای هموار شدن مسیر توسعه و پیشرفت آموزشی جوانان و نوجوانان همکاری مضاعف داشته باشند.
شوراهای برتر آموزش و پرورش شهرستان های سیستان و بلوچستان در پایان این مراسم مورد تجلیل قرار گرفتند.