نماینده ستاد احیای دریاچه ارومیه در استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه ۳۰ درصد مردم حوضه این دریاچه از بخش کشاورزی امرار معاش می کنند، گفت: به دنبال تعطیلی و یا حتی آسیب دیدن این بخش اقتصادی نیستیم.
خلیل ساعی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهارکرد: تغییر الگوی کشت در بخش کشاورزی و استفاده از فناوری های نوین آبیاری موجب صرفه جویی در مصرف آب شده و تاثیر بسزایی در احیای دریاچه خواهد داشت.
وی با تقدیر از همیاری تمام ارگان های دولتی در کنار نهادهای مردمی در خصوص نجات دریاچه ارومیه، گفت: برنامه نجات این دریاچه وارد فاز عملیاتی شده و از دستگاه های مجری انتظار می رود در پیشبرد اهداف و برنامه ها ما را یاری کنند.
ساعی با اشاره به ۲۷ طرح مصوب به منظور نجات دریاچه ارومیه، افزود: جلوگیری از اطلاعات نادرست و پراکنده و گاهی ضد و نقیض از کانال های مختلف در اولویت کاری کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات می باشد.
وی گفت: مردم باید سهیم در پیگیری و پایش مصوبات ستاد از دستگاه های اجرایی بر اساس برنامه زمان بندی شده باشند.
ساعی با بیان اینکه ماموریت اصلی شورای فرهنگی، اجتماعی ستاد احیای دریاچه ارومیه مدیریت بر احصاء مشکلات پیش رو و پیگیری مدیریت صحیح آنها و ارایه گزارش نهایی است، افزود : ارائه اطلاعات از آخرین وضعیت دریاچه، وضعیت کشاورزی حوضه، نسبت جمعیتی حوضه متاثر از بحران دریاچه و همچنین مسایل بهداشتی و انسانی از دیگر وظایف دیگر این ستاد است.