رییس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان بوشهر گفت: درسفر هفته گذشته رییس جمهوری و کاروان دولت تدبیر و امید به این استان چهار هزارو ۴۳۰ میلیارد ریال تسهیلات برای خروج واحدهای تولیدی از رکود و شتاب در چرخ صنعت استان به تصویب رسید.
سید «حسین حسینی محمدی » روزچهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از این مبلغ یکهزار و ۱۳۰میلیارد ریال سرمایه در گردش و سه هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات سرمایه ثابت خواهد بود که به واحدهای تولیدی استان تخصیص یافته است.
وی گفت: پیگیری برای تامین مالی واحدهای تولیدی دراستان بوشهر که نیازمند سرمایه درگردش هستند در اولویت مطالبات سفر هیات دولت به استان بوشهر از طرف این سازمان قرار گرفت.
حسینی محمدی افزود: طرح های نیمه تمام صنعتی استان بوشهر نیز که دارای پروانه تاسیس و پیشرفت فیزیکی هستند و نیاز به سرمایه در گردش داشتند، مشمول این مصوبه شدند.
وی گفت: امیدواریم با پرداخت این تسهیلات مشکلات بخش صنعت استان بوشهر کاهش یابد و برطرف شود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با بیان اینکه احداث اسکله صادراتی مواد معدنی در استان بوشهر از دیگر مطالبات فعالان بخش معدن این استان است افزود: احداث این اسکله که عمده ترین نیاز بخش معادن استان بوشهر است درسفر هیات دولت به این استان موضوع مطرح و مصوب شد.
حسینی محمدی گفت: در صورت اعلام آمادگی سرمایه گذر برای احداث راه اندازی اسکله صادرات مواد معدنی، این سازمان با همکاری سایر دستگاه های اجرایی مرتبط هرگونه حمایت های لازم را در این زمینه خواهد داشت.
وی با تاکید براینکه لحاظ کردن شرایط زیست محیطی در احداث این اسکله ضروری است افزود: رعایت ملاحظات زیست محیطی در اولویت اول دولت درهمه فعالیت های صنعتی قرار دارد که در استان بوشهر نیز درهمه فعالیت های صنعتی مد نظر است.
حسینی محمدی گفت: معوقات بانکی واحدهای تولیدی و مشکلات شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) در بوشهر مطالبه دیگر بخش صنعت این استان بود که در این ارتباط معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از این شرکت دیدن کرد.
وی افزود: مقرر شد که مشکلات شرکت صدرا توسط این وزارت با توجه به سابقه و قدمت فعالیت آن در استان، مورد بررسی قرار گیرد و در زمینه رفع موانع و مشکلاتی که دارد با هم افزایی و تامل پی گیری و رفع گردد.
حسینی محمدی گفت: طرح توسعه بندری نگین در بوشهر که دستاورد سفر هیات دولت به استان بود، منجر به توسعه زیر ساخت های تجاری در استان و رونق تجارت خواهد شد.
وی با ابراز خرسندی از اینکه این اتفاق زمینه ساز توسعه کسب و کار و تجارت برای فعالان اقتصادی خواهد شد افزود: در این ارتباط سهم بندر بوشهر به شکل چشمگیری در زمینه فعالیت های اقتصادی افزایش خواهد یافت.
حسینی محمدی گفت: اینک در جهان حمل و نقل کالا به سمت تجارت کانتینری سوق پیدا کرده که در فضای کنونی بوشهر جوابگو نیست ولی با افزایش توسعه بندری جزیره نگین در بوشهر کشتی های با ظرفیت ۵۰ هزار تن نیز امکان پهلو گیری را دراین بندر خواهند داشت.
وی افزود: مصوب شدن ایجاد زیرساخت های حمل و نقل استان بوشهر که شامل چهار بانده شدن کامل جاده های مسیر بوشهر به استان فارس، دیلم به استان خوزستان، بوشهر به بندر دیر است نقش موثری در توسعه تجارت داخلی و خارجی استان خواهد داشت .
حسینی محمدی افزود: در کارگروه توسعه و سرمایه گذاری که با رییس جمهوری برگزار شد، پنج فعال اقتصادی استان بوشهر دربخش خصوصی به بیان مشکلات و مطالبات خود ازدولت پرداختند.
رییس جمهوری در راس کاروان دولت تدبیر و امید روزهای ۲۳ و ۲۴ ماه دی سال جاری به استان بوشهر سفر کردند که دراین سفر مصوبات و توافق نامه هایی به ارزش ۱۱هزار و۱۳۰ میلیارد ریال برای توسعه این استان به تصویب رسید.