استاندار اردبیل با بیان اینکه دانشگاهها بهعنوان مراکز تولید علم و فناوری، قلب تپنده و نیروی محرکه جامعه هستند، گفت: اگر تولید علم و رسالههای دانشگاهی منجر به ایجاد ثروت، کارآفرینی و اشتغال نشود، جامعه با مشکل مواجه خواهد شد.
به گزارش مرزنیوز و به نقل از روابط عمومی، تشریفات و امور بینالملل استانداری اردبیل؛ مسعود امامی یگانه در جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استان با اشاره به اینکه ایران به لحاظ تولیدات و مرجعیت علمی، جزو ۲۰ کشور برجسته جهان است، افزود: اگر تولید علم و رسالههای دانشگاهی منجر به ایجاد ثروت، کارآفرینی و اشتغال نشود، جامعه با مشکل مواجه خواهد شد.
استاندار اردبیل با اشاره به نامتوازن بودن ظرفیت رشتههای دانشگاهی با بازار کار، گفت: باید با رفع ناهماهنگی پذیرش تا خروج دانشجو از مراکز علمی و دانشگاهی در برخی رشتهها با توجه به نیاز و ظرفیت استان به رشتههای تحصیلی، برای کارهای فنی، افراد مورد نیاز تربیت شود.
امامی یگانه تصریح کرد: بدون تولید دانش و تبدیل آن به ثروت، داشتن نگاه توسعهای بسیار سخت است و دانشگاه باید بهعنوان مرکز تولید علم و فناوری، نگاه توسعهای به این مسائل داشته باشد.
انتصاب سرپرست معاونت توسعه مدیریت استانداری گویای توجه به جایگاه علم در مدیریت است
وی با اشاره به اینکه اکثر افراد جویای کار، دارای مدارک تحصیلی عالی هستند، افزود: به همه مسائل باید نگاه واقعبینانه و کارشناسی داشته باشیم تا برنامهها بهصورت علمی و دارای افق مشخص تدوین و تبیین شود.
استاندار اردبیل با بیان اینکه نگاه تخصصی به دانشگاه جزو دغدغههای اصلی خود است، اظهار کرد: انتصاب سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری اردبیل از بین چهرههای علمی برتر استان، گویای توجه به جایگاه علم در مدیریت استانی است و در برنامههای آتی نیز این موضوع تقویت میشود.
امامی یگانه بیان کرد: اعتبار جاری و هزینههای استان اردبیل ۲هزار و ۲۰۰میلیارد تومان است که این رقم نسبت به گستره استان پاسخگو نیست و باید علاوه بر این اعتبارات، از ظرفیت بانکها و سرمایهگذاران بخش خصوصی هم استفاده بکنیم.
گفتنی است، در این جشنواره که همزمان با هفته پژوهش و فناوری در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد، از پژوهشگران و فناوران برگزیده، خیران دانشگاهی و اساتید و دانشمندان یکدرصد دنیا تجلیل شد.
لینک کوتاه: https://marznews.com/?p=212938