همراه اول با حضور در نمایشگاه ایپاس ۲۰۲۴ و ارائه خدمات نوین سازمانی، فرصتی برای آشنایی با جدیدترین فناوریهای ارتباطی فراهم میکند.
به گزارش مرزنیوز و به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران؛ همراه اول به عنوان پیشگام اقتصاد دیجیتال ایران، در بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی ایپاس ۲۰۲۴ حضور دارد و خدمات نوین سازمانی خود را معرفی می کند.
این شرکت که بزرگترین شبکه امن ارتباطی کشور را در اختیار دارد، در این نمایشگاه که با هدف ایجاد بستری برای تبادل تکنولوژی های نوین در حوزه تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی برگزار می شود، خدمات متمرکز خود برای سازمان ها را به نمایش می گذارد.
بازدید کنندگان هم چنین می توانند با محصولات جدیدی مانند «بی سیم سازمانی آواک»، سامانه هوشمند «دیداوند» برای پایش و کنترل محیطی و راهکار «ایمینو» برای مدیریت استفاده کودکان از گوشی های هوشمند آشنا شوند.
گفتنی است این نمایشگاه از ۳۰ مهر ماه تا ۳ آبان ۱۴۰۳ و از ساعت ۹ تا ۱۸ در مصلی حضرت امام خمینی (ره) برگزار می شود.
همچنین شایان ذکر است بیست و یکمین نمایشگاه تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی (IPAS) با هدف معرفی جدیدترین دستاوردها و فناوری های مرتبط با حفاظت اجتماعی، رویدادی منحصر به فرد بوده و این نمایشگاه به عنوان یک پل ارتباطی بین تولیدکنندگان تجهیزات و کسانی که مسئولیت حفاظت و امنیت را بر عهده دارند، عمل می کند. از تجهیزات ایمنی شهری و ترافیکی تا فناوری های پیشرفته در زمینه تحقیقات جنایی، این نمایشگاه زمینه ای را برای تبادل ایده ها و ارتقای سطح ایمنی جامعه فراهم می کند.
لینک کوتاه: https://marznews.com/?p=212220