فرماندار شهرستان بناب گفت: مدیران بی نظم و بداخلاق بدون هیچ ملاحظه ای برکنار می شوند.
ولی الله فرج اللهی روز یک شنبه در نشست شورای اداری این شهرستان با اشاره به حساسیت ویژه دولت یازدهم به رعایت نظم اداری و تکریم ارباب رجوع، افزود: سال گذشته بناب رتبه ۱۸ استان آذربایجان شرقی را در طرح تکریم ارباب رجوع داشت که اصلاً برازنده این شهرستان نبود.
وی گفت: متاسفانه مشاهده شده که مدیر یک اداره با همکاری کارمندش ارباب رجوع را از اتاق بیرون می اندازد، در حالی که ارتباط نزدیک و دلسوزانه با مردم و تکریم ارباب رجوع وظیفه اصلی مدیران است.
فرج اللهی برای آخرین بار به مدیرانی که از خودرو ادارات بعد از وقت اداری به عنوان خودرو شخصی و خانوادگی استفاده می کنند، هشدار داد و از نیروی انتظامی خواست در صورت مشاهده آنها را توقیف کند.
وی بر لزوم حمایت جدی دولت از سرمایه گذاران و تولیدکنندگان داخلی برای تحقق رشد ۴ درصدی اقتصاد تاکید و اظهار کرد: تنها راه نجات کشور از بیکاری و آسیب های اجتماعی تولید است، بنابراین حمایت از تولیدکنندگان و کارآفرینان وظیفه اصلی همه مدیران است.
فرج اللهی از افتتاح ۱۳ طرح با ۱۹۰ میلیارد ریال اعتبار در دهه فجر امسال در شهرستان بناب خبر داد و بر لزوم مردمی برگزار شدن برنامه های این دهه تاکید کرد.
وی از تصویب نهایی سند تدبیر و توسعه شهرستان بناب در شورای برنامه ریزی استان خبر داد و گفت: این سند در سه محور و هسته تدوین شده و از امروز عملیات اجرایی آن شروع می شود و هر ۱۵ روز یکبار پایش خواهد شد تا میزان پیشرفت و موفقیت آن ارزیابی شود.
فرماندار بناب از صادرات ۲۷ هزار تن انواع محصولات غیرنفتی از این شهرستان به خارج از کشور در ۹ ماه امسال خبر داد و گفت: در این زمینه رتبه اول استان را کسب کرده ایم.
نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی هم در ادامه این نشست با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی با فرهنگ مقاومتی شکل می گیرد و آن هم فقط فرهنگ غنی اسلامی است، گفت: با فرهنگ مصرف گرایی و غیر تولیدی اقتصاد مقاومتی محقق نمی شود.
حجت الاسلام محمد باقری بنابی با انتقاد از توسعه بسیار چشمگیر فرهنگ مصرف گرایی و تجمل گرایی در کشور اظهار کرد: این فرهنگ زشت در ادارات و نهادهای دولتی هم نمود بیشتری داشته درحالی که با اصل اقتصاد مقاومتی منافات دارد.
وی با اشاره به وجود دو هزار مورد ساخت وساز غیرمجاز در شهرستان بناب از مسوولان خواست کمک کنند ضمن افزایش میزان قانونمندی، با متخلفان برخورد شود.
شهرستان بناب با ۱۲۵ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری جنوب تبریز واقع شده است.