معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی گفت: در راستای فرهنگ سازی و ترغیب خانواده ها برای اهدای عضو نزدیکان از دست رفته، تقویت شبکه اطلاع رسانی با کمک روحانیون، شیوه بسیار مهم و کارساز است.
به گزارش ایرنا، محمد حسینی روز سه شنبه در جریان بازدید از مرکز پزشکی و نشست کارگروه تخصصی بیماران خاص استان در بیرجند افزود: این شیوه احسان حکم باقیات و صالحات را دارد که در آموزه های دینی اسلامی تاکید شده و روحانیون نیز در جلسات مختلف آن را گوشزد می کنند.
وی با بیان اینکه با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید اهتمام جدی از سوی نظام، دولت و وزارت بهداشت برای محقق شدن تاکیدات مقام معظم رهبری به کار گرفته شده، افزود: در این راستا ارایه خدمات مناسب درمانی با هزینه پایین در طرح تحول سلامت رضایت نسبی مردم را به دنبال داشته است.
حسینی بیان کرد: تامین اعتبار سه میلیارد ریال برای خرید تجهیزات پزشکی مرکز بیماران خاص استان را پیگیری می شود.
مسوول مرکز جامع بیماریهای خاص خراسان جنوبی گفت: اکنون در سطح استان ۴۳۰ بیمار سرطانی وجود دارد که تحت شیمی درمانی قرار دارند.
هادی دهقانی با بیان اینکه ۲۳۵ نفر از این افراد مرد هستند، افزود: سرطان پوست و دستگاه گوارش در بین مردان و سینه در بین زنان، بالاترین میزان مبتلایان به سرطان را در استان به خود اختصاص داده اند.
وی در خصوص وضعیت مرکز جامع بیماری های خاص نیز گفت: این مرکز با هشت طبقه شامل بخش های همودیالیز، تالاسمی، MS، هموفیلی، سرطان و شیمی درمانی است.
دهقانی با اشاره به اینکه بخش همودیالیز این مرکز با ۲۰ تخت و ۱۱۰ بیمار فعال است، افزود همچنین بخش هموفیلی با ۱۲۹ بیمار و بخش تالاسمی با ۳۷ بیمار و هر کدام از این بخش ها با ۱۰ تخت به ارایه خدمات می پردازند.
وی با بیان اینکه برای بخش شیمی درمانی مرکز تعداد ۲۰ تخت در نظر گرفته شده، گفت: بخش های هپاتیت، MS، پیوند اعضا و دیالیز صفاقی این مرکز بدون تخت است.
دهقانی به تعداد بیماران خاص استان نیز اشاره کرد و افزود: در زمان حاضر در استان ۲۲۶ بیمار همودیالیز، ۶ دیالیز صفاقی، ۱۲۹ هموفیلی، ۱۳۰ پیوند کلیه، ۴۳۰ شیمی درمانی، ۱۲۶ ام اس و ۸۷ بیمار تالاسمی وجود دارد.