مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور گفت: کشتارگاه های صنعتی گیلان با برخورداری از ظرفیت تولید ۴۸ تا ۵۰ هزار تن گوشت قرمز در سال، بستری مناسب برای ایجاد اشتغال پایدار در این استان هستند.
‘عباس عباسی’ عصر سه شنبه در حاشیه بهره برداری از سومین کشتارگاه صنعتی دام گیلان که با حضور محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت در شهرستان لنگرود در شرق استان انجام شد، در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا بیان داشت: گیلان به عنوان استان پایلوت در زمینه کشتارگاه های صنعتی کشور شناخته و محسوب می شود و خوشبختانه در این استان تمامی کشتارگاه های سنتی تعطیل و بصورت مکانیزه و صنعتی درآمده است.
وی با اشاره به اینکه در این کشتارگاه ها زنجیره سرد اعم از کشتار و حمل و نقل به مراکز عرضه در سطح شهر و بخش های استان بصورت بهداشتی رعایت می شود، افزود: این سه کشتارگاه صنعتی در گیلان پتانسیل بسیار خوبی در زمینه اشتغال ایجاد کرده اند.
مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی دلایل تحقق این ظرفیت را این موضوع ذکر کرد که گیلان قسمت اعظم دام های کشتاری خود را از سایر استان ها تامین می کند.
وی ادامه داد: بطور تقریبی بیش از ۵۰درصد دام گیلان از سایر استان ها وارد می شود که کشتار این تعداد دام، فرصت بسیار مناسبی برای ایجاد اشتغال فراهم کرده است.
عباسی اضافه کرد: این امر می تواند تحول بسیار خوبی را در واحد تولیدی برای شهروندان بمنظور اشتغال پایدار ایجاد کند.
به گزارش ایرنا، سومین کشتارگاه صنعتی دام گیلان، امروز (سه شنبه) با حضور محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت در شهرستان لنگرود در شرق استان افتتاح و به بهره برداری رسید.
این کشتارگاه روزانه قادر خواهد بود ۱۰۰ راس دام بزرگ و ۵۰۰ راس دام کوچک را کشتار و همچنین روزانه ۳۰ تن گوشت قرمز گاوی و گوسفندی تولید کند.
با راه اندازی این کشتارگاه زمینه اشتغال ۸۰نفر بصورت مستقیم و ۲۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم فراهم شده است.
با ساخت کشتارگاه های صنعتی دام، گیلان اولین استانی است که در آن همه کشتارگاه های سنتی که ۳۷ کشتارگاه بوده، جمع آوری و تعطیل شده و کشتارها در سه کشتارگاه صنعتی استان شامل رشت، تالش و لنگرود به طریق بهداشتی صورت می گیرد.