به گزارش مرزنیوز و به نقل از روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام؛ غلامرضا حمیدی اظهار داشت: با توجه به سرمایهگذاری بخش خصوصی و راه اندازی واحدهای تولیدی در این منطقه در سالی که گذشت، زمینه اشتغال یک هزار و ۲۱۱ فرصت در پیام فراهم شد.وی تصریح کرد: میزان اشتغال ایجاد شده در منطقه در سال گذشته، بالاترین ثبت آمار اشتغال در پیام از سال ۹۶ تا کنون بوده است.
حمیدی با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته برای استقرار هر چه بیشتر واحدهای تولیدی و صنعتی با اولویت واحدهای فناور در این منطقه، بیان داشت: با راه اندازی کامل این واحدها، زمینه اشتغال هفت هزار نفر در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام ایجاد خواهد شد.
گفتنی است شرکت خدمات هوایی پیام به دنبال توافق بین شرکت مخابرات ایران و شرکت پست جمهوری اسلامی ایران جهت تسهیل در ارائه خدمات پستی و مخابراتی شکل می گیرد. تاریخچه فرودگاه پیام به اواخر دهه شصت برمیگردد. از سال ۱۳۶۹تحت عنوان مرکز خدمات هوایی جهت ارائه خدمات هوایی، حمل و نقل، توزیع بار، کالاهای پستی و ارائه خدمات هلیکوپتری به نقاط صعب العبور در شرایط جوی متفاوت و پشتیبانی از عملیات توسعه و تائید و تجهیز و نگهداری مراکز، دستگاه ها و امکانات مخابراتی و پستی کشور فعالیت خود را شروع نمود. با توجه به موقعیت و جایگاه شرکت و همجواری آن با تهران بنا به مصوب تیرماه ۱۳۸۲ هیات دولت ۳۶۰۰ هکتار از اراضی فرودگاه پیام، به عنوان منطقه ویژه اقتصادی تعیین گردیده و با توجه به وظایف مندرج در اساس نامه و پتانسیل قانون منطقه ویژه و امکانات موجود، فعالیت های شرکت در چهار زمینه خدمات فرودگاه، ایرلاین پیام، منطقه ویژه اقتصادی و هاب پستی تقسیم بندی می شود.
لینک کوتاه: https://marznews.com/?p=209626