دبیر تشکل دانشجویی انتظار کرمانشاه گفت: مقام معظم رهبری در نامهی خود خطاب به جوانان غربی بر این نکته که مفهوم آزادی بیان با توهین به مقدسات تفاوت دارد، تاکید کردند.
میثم ایمانی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی ایسنا، با اشاره به نامهی مقام معظم رهبری به جوانان غربی اظهارکرد: با توجه به اهانت صورت گرفته به اسلام و مسلمین در طول سالهای گذشته و اتفاقات اخیر فرانسه و ماجرای کاریکاتور مذموم شارلیابدو و اهانتهای همیشگی رهبران غربی نسبت به دین مبین اسلام، مقام معظم رهبری با هوشمندی بالا و استفاده از امکانات نوین و جهانی مورد توجه جوانان نامهای خطاب به این قشر غربی نوشتند.
وی ادامه داد: اصل این نامه پاسخی به شانتاژهای رسانهای غرب علیه اسلام بوده است. رهبر معظم انقلاب با هوشمندی و درک صحیح از امکانات با لحنی محبت آمیز جوانان را خطاب قرار داده و از آنها خواستند تا با اتکا به تحریکات خودباور و دوری از رسانهها، اسلام ناب را جستجو کنند.
این فعال دانشجویی همچنین گفت: در نامهی مقام معظم رهبری درمییابیم که ایشان خواستند تا جوانان غربی نیازهای معنویشان را از میان پژوهشهای خود اتکا کسب کنند. این که خطاب نامه به جوانان است دو نکته را روشن میسازد اول آنکه ایشان به رسانههای غربی و رهبران آنان بیاعتماد هستند و دوم آن که خودشان شخصا جوانان را به دین اسلام دعوت کردند.
وی با بیان اینکه مفهوم آزادی بیان با توهین کردن تفاوت دارد، خاطر نشان کرد: آزادی بیان به معنای توهین به مقدسات دیگران نیست. توهین در هیچ سطح و حالتی قابل پذیرش نخواهد بود. هر کسی حق دارد نظر خودش را بگوید اما توهین مذموم است و با آزادی بیان تفاوت فاحش دارد.
دبیر انجمن اسلامی تشکل انتظار کرمانشاه همچنین تصریح کرد: این نامه جزو یکی از نامههای تاریخ دین مبین اسلام است. شانتاژهای زیاد رسانهای، فعالیت گروههای تکفیری مانند گروه داعش، گسترش فعالیتهای صهیونیسم جهانی چهرهی خشمنی از اسلام را نشان دادند و کمبود چنین نامه روشنکنندهای در جهان اسلام احساس میشد.