شاهد خاقان عباسی نخست وزیر پاکستان گفت که مشکل کمبود انرژی در این کشور دیگر رفع شده است.
مرزنیوز به نقل از ایرنا؛وی که در آیین افتتاح واحد تولید برق ۱۳۲۰ مگاواتی با سوخت زغال سنگ بندر ‘ پورت قاسم’ شهر کراچی سخن می گفت، افزود:دولت پاکستان با تلاش و کوشش فراوان طی سه سال گذشته توانسته است مشکل انرژی را به صورت اساسی در این کشور حل و فصل کند .
نخست وزیر پاکستان با تبیین اهمیت طرح کریدور اقتصادی چین و پاکستان گفت : تکمیل واحد تولید برق ۱۳۲۰ مگاواتی بندر کراچی با سرمایه دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلاری چین و طی مدت ۳۰ ماه نشانه عزم راسخ دو کشور برای توسعه روابط دوجانبه است .
وی گفت : طرح کریدور اقتصاد چین و پاکستان نشانه و سمبل دوستی بین دو کشور است و پاکستان برای تکمیل این طرح عزم خود را بیش از پیش جزم کرده است .
شاهد خاقان عباسی اضافه کرد: چین قصد دارد که دومین واحد تولید برق در بندر پورت قاسم شهر کراچی به بهره برداری برساند.
نخست وزیر پاکستان تامین انرژی برای توسعه اقتصادی و صنعتی این کشور را برای این کشور مهم و اساسی دانست و گفت: دولت پاکستان در نظر دارد با استفاده از طرح های مختلف از طریق فناوریهای مختلف از جمله گاز مایع ( ال ان جی )و انرژی باد و خورشید، کمبود انرژی خود را برای همیشه رفع کند .
شاهد خاقان عباسی گفت: دولت پاکستان یک نیروگاه برق با ظرفیت تولید سه هزار و ۶۰۰ مگاوات در ایالت پنجاب، نیروگاه دو هزار مگاواتی در ایالت سند و نیروگاه دیگری با ظرفیت تولید دو هزار مگا وات در دست احداث دارد.
نخست وزیر پاکستان همچنین اجرای نخستین واحد تولید برق با استفاده از سوخت زغال سنگ در شهر کراچی را نقطه عطف در استفاده از همه ظرفیت های ملی این کشور برای رفع کمبود انرژی دانست.
وی تصریح کرد: بیشتر طرح های کریدور اقتصادی چین و پاکستان به تدریج در دست بهره برداری است و این طرح ها شکوفایی اقتصادی اقتصاد کشور را به همره داشت.
به گزارش ایرنا طرح راهروی اقتصادی مشترک چین – پاکستان به ارزش ۵۷ میلیارد دلار، مهم ترین و بزرگ ترین طرح همکاری میان دو کشور است که اجرا و تکمیل این طرح بزرگ دست کم تا سال ۲۰۲۵ به طول می انجامد و آثار و نتایج مثبت اقتصادی، سیاسی و اجتماعی قابل توجهی برای پاکستان در زمینه های گوناگون به دنبال دارد.
اهمیت طرح راهروی اقتصادی مشترک چین – پاکستان برای طرف چینی نیز قابل انکار نیست. چینی ها می دانند که برای تکمیل این طرح بزرگ به عنوان شریان حیاتی اقتصادی چین در آینده (اتصال مناطق شرقی چین به آبهای گرم دریای عمان، خلیج فارس و اقیانوس هند و کوتاه شدن مسیر تجارت چین با جهان) باید هزینه بپردازند.
گزارش های موسسات اقتصادی معتبر بیانگر آن است که اجرای طرح بزرگ مشترک ‘کریدور اقتصادی چین – پاکستان’ موسوم به (CPEC) نقش موثری در بهبود رتبه رقابت پذیری اقتصاد پاکستان ایفا کرده است.
کد خبر: https://marznews.com/?p=100624