مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی گفت: بیشترین تقاضای سرمایه گذاری خارجی در استان تاکنون مربوط به چین، افغانستان و آلمان است.
مرزنیوز به نقل از ایرنا ، سید مهدی رمضانی روز دوشنبه افزود: مرکز خدمات سرمایه گذاری استان با همکاری سایر دستگاه های اجرایی اقداماتی برای اطلاع رسانی فرصت های سرمایه گذاری موجود و معرفی ظرفیت ها و فرصت های سرمایه گذاری انجام داد.
وی تهیه و تدوین نخست کتاب فرصت های جدید سرمایه گذاری استان در سال گذشته را یکی از این اقدامات برشمرد و گفت: این کتاب به دو زبان فارسی و انگلیسی با هدف ارایه قابلیت ها، توانمندی ظرفیتها و فرصت های سرمایه گذاری تهیه شد.
رمضانی با بیان اینکه امسال نیز کتاب فرصت های جدید سرمایه گذاری استان به دو زبان فارسی و انگلیسی تهیه و تدوین شد، افزود: چاپ مستمر فرصت های سرمایه گذاری و برگه های معرفی توانمندی های بخش های مختلف اقتصادی استان از دیگر اقدامات جذب سرمایه گذار خارجی به استان است.
وی از راه اندازی درگاه مرکز خدمات سرمایه گذاری استان خبر داد و اظهار کرد: این درگاه نیز به دو زبان فارسی و انگلیسی راه اندازی شد و پیگیر ترجمه آن به زبان عربی هستیم.
وی راه اندازی سامانه الکترونیک سرمایه گذاری را از دیگر اقدامات انجام شده ذکر کرد و گفت: هدف این سامانه تسریع در اجرایی شدن دولت الکترونیک با قابلیت ثبت فرصت های سرمایه گذاری، ثبت اطلاعات شرکت ها و واحدهای تولیدی و صنعتی استان است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان یادآور شد: سامانه پنجره واحد سرمایه گذاری نیز با هدف پذیرش، راهنمایی و تسهیل فرآیند صدور مجوز برای متقاضیان و به منظور هماهنگی و نظارت در زمینه پروژه های سرمایه گذاری داخلی و خارجی توسط مرکز خدمات سرمایه گذاری راه اندازی شد.
به گفته رمضانی پیگیری جذب سرمایه گذاران خارجی و انجام مراحل ثبت شرکت ایرانی، پیگیری در خصوص رفع موانع تولید و صدور مجوز سرمایه گذاری خارجی، ارتباط با سرمایه گذاران خارجی و بررسی نحوه اجرای این پروژه ها از جمله حمایت های صورت گرفته توسط مرکز خدمات سرمایه گذاری هست که به صورت مستمر در حال انجام است.
این مسئول افزود: نشست با سرمایه گذاران داخلی و خارجی، شرکت در جلسات متعدد هیئت های تجاری و سرمایه گذاری در استان و کشور، شناسایی مشکلات و چالش هالی پیش روی سرمایه گذاران و ارائه آن به مراکز مربوط می تواند اهرمی مناسب برای جذب سرمایه گذار و حمایت از آنها در استان باشد.
از ۴۴ میلیون دلارسرمایه گذاری خارجی انجام شده در استان ۳۳میلیون دلار آن مربوط به سال ۹۴ است.
همچنین آلمانی ها با سرمایه اولیه ۷۰ میلیون یورو برای تولید فراورده های شتر د رحال فعالیت هستند که در این ارتباط پنج هزار نفر شتر پرورش داه می شود.
لینک خبر : https://marznews.com/?p=81854