جلسه بررسي و آسيب شناسي ارزيابي عملكرد گروه هاي اجرايي جشنواره شهيد رجايي سازمان مديريت و برنامه ريزي در سال ۱۴۰۰ در اداره كل بيمه سلامت استان برگزارشد.
به گزارش مرزنیوز و به نقل از روابط عمومي سازمان مديريت و برنامه ريزي آذربايجان شرقي؛ در اين جلسه مدير كل بيمه سلامت با اشاره به اجراي موفق نسخه نويسي الكترونيكي در سازمان بيمه سلامت گفت: تا قبل از اجراي طرح نسخه نويسي الكترونيكي تنها در سال ۹۹ بالغ بر ۲۰ ميليون جلد دفترچه با هزينهاي بالغ بر ۱۰۰ ميليارد تومان براي بيمه شدگان صادر ميشد كه پس از اجراي اين طرح اين هزينه ذخيره و در جاي ديگر هزينه مي شود.
مجيدي با اشاره به اينكه در پايان سال ۱۴۰۰، حدود ۴۰ ميليون نفرتحت پوشش بيمه سلامت بود، افزود: بنا به دستور رئيس جمهور مبني بر بيمه آحاد جامعه و مخصوصا اقشار ضعيف و دهك هاي پايين، تا آخر تيرماه سال جاري بالغ بر ۴۵ ميليون نفر در كشور تحت پوشش بيمه سلامت قرار گرفت.
وي افزود: درحال حاضر بيش از ۵۳ درصد از جمعيت استان يعني در حدود دو ميليون و ۴۸۰ هزار نفرتحت پوشش بيمه سلامت بوده و از خدمات بيمه ايي استفاده مي كنند.
مدير كل بيمه سلامت استان با اشاره به اهميت اصلاح فرايندها درسازمان بيمه سلامت گفت:طي چند سال گذشته سازمان بيمه سلامت توانست با اصلاح فرايندها و اجراي موفقيت آميز نسخه نويسي الكترونيكي، ارسال اسناد بستري وسامانه خدمات غير حضوري بيمه شدگان به سازماني پويا وتقريبا تمام الكترونيكي تبديل شود كه در سال ۱۴۰۰ دربيست وپنجمين جشنواره شهيد رجايي اين اداره كل موفق به كسب دستگاه برتر در گروه «توسعه خدمات الكترونيكي» در استان شد.
وي با اشاره به رونمايي از صندوق بيماران خاص و صعب العلاج همزمان درهفته بيمه سلامت، از تخصيص پنج هزار ميليارد تومان اعتبار به اين صندوق خبر داد و افزود: در قالب اين صندوق ۴۰۰ نوع خدمت دارويي، آزمايشگاهي، خدما پرستاري، مراقبت در منزل و… با فرانشيز نزديك به صفر به بيمه شدگان ارائه مي شود ومردم عزيزمي توانند با مراجعه به سامانه خدمات شهروندي سازمان بيمه سلامت در اين صندوق ثبت نام و از خدمات آن بهره ببرند.
در اين جلسه معاون توسعه مديريت و سرمايه انساني سازمان مديريت و برنامه ريزي استان نيز با اشاره به اهميت فرايندهاي الكترونيكي در حوزه سلامت گفت: پروژه هاي الكترونيكي سازمان بيمه سلامت در راستاي حقوق شهروندي است كه باعث افزايش ميزان رضايتمندي مراجعين و بيمه شدگان شده است.
حيدر فتح زاده خلاقيت و نوآوري را يكي از شاخصه هاي پويايي سازمان ها ذكر كرد و گفت: با حمايت از نوآوري ها و ايده هاي نو، پويايي سيستم افزايش مي يابد و موجب ارتقاء كارآيي نيروهاي انساني نيز مي شود و مديران استاني بايد با جديت در اين راستا حركت كنند.
وي همچنين از نسخه نويسي الكترونيكي و پذيرش اسناد بستري كه باعث تسريع اموربيمه شدگان شده است را به عنوان عملكردهاي مناسب اداره كل بيمه سلامت استان برشمرد ودرپايان خواستارتعامل بيشتر ادارات كل استاني با سازمان مديريت و برنامه ريزي استان شد .
در ادامه پس از اعلام نظر كارشناسان دستگاه هاي اجرايي در خصوص مشكلات موجود در ارائه مستندات لازم در راستاي فرآيند ارزيابي عملكرد و ارائه نقطه نظرات و انتقادات و پيشنهادات، الهام قاسمي رئيس گروه نوسازي و تحول اداري و سلمان الهياري كارشناس سازمان مديريت و برنامه ريزي پاسخ ها و راهنمايي هاي لازم را ارائه نمودند.