رییس پدافند غیر عامل کشور گفت: اینستاگرام و واتساپ در حوادث اخیر، نوعی هماهنگی با دشمن در خارج از کشور داشتند که اثبات شده است.
به گزارش مرزنیوز و به نقل از صفحه اقتصاد؛ او اعلام کرده به همین دلیل هم بنابراین شورای امنیت کشور تصمیم گرفت که تا زمانی که امنیت کشور تضمین نشود؛ فعالیت این پلتفرمها را متوقف کند. او تاکید کرده این دو پلتفرم باید در داخل ایراننماینده داشته باشند و مقررات و قوانین کشور را انجام دهند و در نهایت تصریح کرده «تشخیص اولیه شورای امنیت کشور بر این است که این دو پلتفرم مُخل امنیت مردم هستند.»
سردار جلالی در جمع خبرنگاران اعلام کرد «پلتفرمهایی که به عنوان شبکه اجتماعی مورد استفاده قرار میگیرند، معمولا باید در چهارچوب قوانین و مقررات کشورها اقدامات خود را به انجام برسانند. موضوع اصلی و در اولویتی که باید همه بر آن متعهد باشند، حفظ امینت برای مردم است.»
وی در پایان صحبتهای خود به مساله رفع فیلترینگ اینستاگرام و واتساپ اشاره کرده و شرطی که از نظر بسیاری از کارشناسان یک شرط محال است پیش از این وزیر ارتباطات و سخنگوی دولت و چند مقام دولتی دیگر اعلام کرده بودند را تکرار کرده است: «رفع فیلتر باید در شورای امنیت کشور جمع بندی شود. یکی از شروط این است که این دو پلتفرم باید در داخل ایراننماینده داشته باشند و مقررات و قوانین کشور را انجام دهند و تشخیص اولیه شورای امنیت کشور بر این است که این دو پلتفرم مُخل امنیت مردم هستند.»
لینک کوتاه: https://marznews.com/?p=200520