بر اساس اعلام سازمان اطلاعات روسیه، یک گروه ملیگرای افراطی در ترکیه موسوم به “گرگهای خاکستری” با گروه تروریستی داعش در ارتباط است و از مظنونان دست داشتن در سرنگونی هواپیمای مسافربری پرواز A321 روسیه بر فراز صحرای سینای مصر به شمار میرود.
مرزنیوز به نقل از ایسنا،روزنامه کومرسانت روسیه با استناد به منبعی در سازمان اطلاعات این کشور موسوم به سرویس امنیت فدرال روسیه (FSB) گزارش داد، سازمان اطلاعات روسیه معتقد است گروه ملی گرای گرگهای خاکستری با گروه تروریستی داعش در ارتباط است و در بسیاری از کشورهای عربی از جمله مصر فعالیت دارد و ممکن است با انفجار هواپیمای مسافربری روسیه در مصر ارتباط داشته باشد.
بر اساس گزارش این روزنامه، گروه گرگهای خاکستری که در اواخر دهه ۱۹۶۰ در ترکیه ظهور پیدا کرد در عملیاتهای رزمی در جمهوری چچن روسیه دست داشته و اقدام به قاچاق سلاح به این منطقه میکرده است.
در تاریخ ۳۱ اکتبر ۲۰۱۵ هواپیمای مسافربری ایرباس A321 روسیه در مسیر بازگشت به شهر سن پترزبورگ از تفرجگاه شرم الشیخ مصر در اثر انفجاری بر فراز صحرای سیناء سرنگون شده و همه ۲۲۴ نفری که سوار بر آن بودند، کشته شدند.
گروه تروریستی داعش مسئولیت این حادثه را بر عهده گرفت.
لینک خبر:https://marznews.com/?p=81309












