مدیرعامل شرکت هواپیمایی کیش گفت: پرواز اختصاصی کیش ایر به عمان برای بازگرداندن عمانی های مسافر و بازمانده در جزیره زیبای کیش و ایرانیان بازمانده در مسقط انجام می شود.
به گزارش مرزنیوز: دکتر فرزانه شرفبافی با اشاره به شیوع بیماری کورنا و شرایط فعلی کشور اظهار داشت: شرکت هواپیمایی کیش پس از رایزنی های گسترده با سازمان هواپیمایی کشور عمان، موفق به دریافت مجوز اختصاصی جهت انجام پرواز فوق العاده از جزیره زیبای کیش به مسقط شد.
گفتنی است بر اساس رایزنی ها و هماهنگی های به عمل آمده از سوی شرکت هواپیمایی کیش با حجت الاسلام والمسلمین نوری شاهرودی سفیر ایران در کشور عمان و علیرغم بسته بودن آسمان کشورهای حوزه خلیج فارس و کشور عمان بر روی پروازهای شرکت های هواپیمایی ایرانی، کیش ایر موفق به دریافت مجوز پرواز فوق العاده و ویژه برای مسیر کیش- مسقط- کیش شد که به واسطه این پرواز توریست ها و عمانی های بازمانده در جزیره کیش با همکاری مرکز سلامت و بهداشت جزیره کیش و با صدور کارت سلامت به مسقط منتقل و مسافرین ایرانی بازمانده در عمان نیز با این پرواز فوق العاده به ایران باز خواهند گشت.
خبرنگار: فرهاد قنبری












