پویش (کمپین) بین المللی تحریم امارات، با برپایی نمایشگاه دوره ای خود در پاریس برای معرفی جنایات جنگی امارات به مردم اروپا از آنان خواست شرکت ها و محصولات این کشور را تحریم کنند.
مرزنیوز به نقل از ایرنا: در این نمایشگاه که دیروز شنبه برگزار شد، تابلوهایی با موضوع نقض حقوق بشر در امارات و همچنین جنایات جنگی این کشور در یمن به همراه تصاویری از کودکان یمنی بی گناه قربانی شده در جنگ به نمایش گذاشته شد.
برگزارکنندگان این نمایشگاه لیستی از شرکت های اماراتی حامی این جنایات را که بایستی توسط اروپا تحریم شوند در این نمایشگاه عرضه کردند.
همچنین نمادی از «محمد بن زاید» ولیعهد ابوظبی و حاکم امارات در حالیکه دستانش با زنجیر بسته شده و توسط کودکان به دادگاه کشانده می شود را به نمایش گذاشتند تا این گونه خواستار محاکمه وی توسط مجامع بین المللی به علت نقض مکرر حقوق بشر و ارتکاب جرایم جنگی در یمن شوند.
این کمپین بین المللی پیشتر نمایشگاه مشابهی را در برلین پایتخت آلمان و در کنار دروازه مشهور ‘برادنبورگ’ برگزار کرده بود تا ضمن نمایش عکس هایی از تجاوز به یمن به سرکردگی عربستان و امارات، افکار عمومی مردم آلمان را متوجه این فاجعه انسانی کند.
این کمپین علاوه بر پرداختن به جنایات ابوظبی در یمن به موضوع نقض آزادی بیان و محدودیت های گسترده در داخل امارات ، سرکوب روزنامه نگاران، دانشگاهیان، فعالان شبکه های اجتماعی و دیگر گروه ها توسط این کشور پرداخته است.
برگزارکنندگان از جامعه جهانی درخواست کردند تا با دخالت فوری خود به نقض آشکار حقوق بشر در امارات پایان داده و هر چه زودتر مقامات این کشور را ملزم سازند تا حقوق اساسی انسان ها را به رسمیت بشناسند.
تجاوز عربستان و امارات به یمن که از فروردین ۹۴ (مارس ۲۰۱۵) آغاز شده تاکنون منجر به کشته و زخمی شدن ده ها هزاز یمنی بی گناه و ویرانی زیر ساخت های این کشور شده است.
این جنگ با فروش تسلیحات غربی از جمله آمریکا، فرانسه و کانادا و سایر کشورهای اروپایی در حالی ادامه دارد که سازمان کمک رسانی بین المللی ‘آکسفام’ در گزارش خود نسبت به وضعیت انسانی در یمن هشدار داد و اعلام کرد که از ماه آگوست در جنگ یمن هر سه ساعت یک غیر نظامی کشته شده و بسیاری نیز به دلیل بیماری و گرسنگی جان خود را از دست می دهند.
پویش بین المللی تحریم ابوظبی:اروپا شرکت ها و محصولات اماراتی را تحریم کند












