برگزاری آناتولی ترکیه کتاب قتل جمال خاشقجی روزنامه نگار اهل عربستان سعودی را به سه زبان منتشر کرد.
مرزنیوز به نقل از عصرایران:خبرگزاری آناتولی ترکیه کتاب «قتل جمال خاشقجی» روزنامه نگار اهل عربستان سعودی را به سه زبان ترکی، انگلیسی و عربی منتشر کرد.
در این کتاب جزئیات زیادی در مورد قتل خاشقجی به صورت خبر، عکس، اینفوگرافیک و تحلیل ارائه شده است.
کتاب با زندگینامه خاشقجی آغاز و با نوشته ها و مواضع وی طی دوره روزنامه نگاری اش ادامه مییابد. مواضع و دیدگاه های جمال خاشقجی در مورد جنگ یمن، حکومت عربستان سعودی، رویکرد آمریکا در مورد اخوان المسلمین و اظهارات وی درباره مسائل سوریه و مصر نیز از دیگر مطالب این کتاب است.
همچنین جزئیات مربوط به قتل این روزنامه نگار اهل عربستان سعودی که دوم اکتبر ۲۰۱۸ در سرکنسولگری این کشور در استانبول اتفاق افتاد و اقدامات دو تیم قتل وی پس از ورود به ترکیه و پس از آن از دیگر موضوعات مطرح در این کتاب است.
این کتاب همراه با پیش گفتاری از شنول کازانجی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل خبرگزاری آناتولی چاپ شده است.