سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان شمالی در نشست کمیته توسعه مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد استان بر ضرورت ایجاد بسترهای لازم برای حضور تشکل های مردمی در حوزه های مختلف به ویژه امر پیشگیری، مقابله با اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد.
مرزنیوز به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، محمود ثمینی در این نشست اظهار داشت: باید با مشارکت سازمان های مردم نهاد و حمایت دستگاه های اجرایی موانع موجود در مسیر کاهش آسیب های اجتماعی به ویژه اعتیاد شناسایی و برطرف شود و دستگاه های اجرایی با توجه به اختیارات قانونی خود بیشتر نقش تسهیل گر را داشته باشند.
وی تاکید کرد: دولت به تنهایی نمی تواند در بخش فرهنگ سازی، مقابله و درمان اعتیاد فعالیت داشته باشد و بنابراین باید با توسعه تشکل های مردمی فعالیت افراد را در این حوزه بیشتر کنیم و بار دیگر یادآور می شوم دستگاه های اجرایی متناسب با وظایف و قوانین موجود باید وظایف خود را به درستی انجام دهند و زمان را از دست ندهند.
در این نشست همچنین موضوع امضای تفاهم نامه سه جانبه وزارت کشور، ستاد مبارزه با مواد مخدر و وزارتخانه ها برای پیشگیری از اعتیاد اعلام شد که ثمینی در این مورد خطاب به دستگاه های اجرایی استان تاکید کرد: پیشنهادها و راهکارهای خود را برای تعیین برش استانی این تفاهم نامه به شورای مبارزه با مواد مخدر استان اعلام کنند تا مکان جغرافیایی این فعالیت ها مشخص شود.












