شناور میلاد حامل پیکر یکصد و یازده شهید دوران دفاع مقدس با استقبال مردم قدر شناس شهرستان های آبادان و خرمشهر از راه اروند رود وارد اسکله بندر آبادان شد.
به گزارش مرزنیوز و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی؛ مالکی زاده، مدیر بنادر آبادان ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای وطن گفت : یک بار دیگر آبادان و خرمشهر حال و هوای دیگری به خود گرفت و امروز ، پیکر ۱۱۱ شهید دوران ۸ سال دفاع مقدس با استقبال اقشار مختلف مردم قدر شناس شهرستان های آبادان و خرمشهر از راه اروند رود وارد اسکله بندر آبادان شد.
وی افزود: پیکر پاک شهدا پس از ورود از مرز شلمچه، به اسکله بندر خرمشهر منتقل و بلافاصله با شناور مسافربری میلاد اروند از آبراه بین المللی اروند، پس از طی کردن ۱۵ مایل دریایی به بندر آبادان رسید و شهدای عزیزمان در آغوش مردم قرار گرفتند.
مدیر بنادر آبادان در پایان خاطر نشان کرد: پیکر پاک این شهدای والامقام در مناطق عملیاتی جنوب عراق در استانهای میسان و بصره کشف شده است و مربوط به عملیات های والفجر مقدماتی، والفجر یک، خیبر، بدر، کربلای پنج، بیت المقدس هفت و تک دشمن در سال ۶۷ است.
گفتنی است بندر آبادان که در حاشیه اروند رود قرار دارد دارای ۵ پست اسکله فعال با طول پهلوگیری ۳۰۰ متر و آبخور تا عمق ۵/۵ متر می باشد. مساحت کلی بندر، ۵/۶ هکتار، مساحت انبار مسقف ۲۰۰۰ متر مربع و محوطه بارانداز آن ۲۶ هزار مترمربع می باشد. از اسکله چند منظوره بندر آبادان جهت فعالیت های صیادی نیز استفاده می شود و به دلیل عمق آبخور کم، پذیرش انواع شناورها، تا ظرفیت ۵۰۰ تن می باشد. جابجایی مسافر از این بندر به کشورهای همجوار امکان پذیر بوده و روزانه در حدود ۳۰۰ نفر مسافر توسط شناورها جابجا می گردند. این ظرفیت جابجایی در آینده نزدیک به ۷۰۰ نفر در روز خواهد رسید.
لینک کوتاه: https://marznews.com/?p=201759






