معاون سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: می توان از راهکارها و نتایج کنفرانس ملی دفاع زیستی در برابر تهدیدهای بیوتروریسم برای اقدامات مقابله ای، فرهنگ سازی و بحث های مربوط به آموزش بهره برداری کرد.
به گزارش مرزنیوز و به نقل از ایسنا؛ علی محمد لطیفی در حاشیه نخستین کنفرانس ملی دفاع زیستی در برابر تهدیدهای بیوتروریسم در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این همایش در راستای نظام عملیات پدافند زیستی کشور است.
وی اضافه کرد: برگزاری نخستین کنفرانس ملی دفاع زیستی در برابر تهدیدهای بیوتروریسم شروعی برای اقدامات مقابله ای خواهد بود.
معاون سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: می توان از راهکارها و نتایج این کنفرانس برای اقدامات مقابله ای، فرهنگ سازی و بحث های مربوط به آموزش بهره برداری کرد.
لطیفی گفت: یکی از چالش های ما در حال حاضر تروریسم ترکیبی CBRNE است و پیشنهاد می شود همایش بعدی تحت عنوان تروریسم ترکیبی CBRNE در لرستان برگزار شود.
گفتنی است بر اساس تعریف پلیس بین الملل در سال ۲۰۰۷ بیوتروریسم عبارت است از منتشر کردن عوامل بیولوژیکی یا سمي با هدف کشتن يا آسيب رساندن به انسانها، حيوانات و گياهان با قصد و نيت قبلي و به منظور وحشت آفريني، تهديد و وادار ساختن يک دولت يا گروهي از مردم به انجام عملي يا برآورده کردن خواست هاي سياسي يا اجتماعي.
لینک کوتاه: https://marznews.com/?p=208792




