فرمانده مرزبانی خوزستان از کشف و ضبط ۹ هزار و ۲۰۰ کیلوگرم چای خارجی قاچاق در آبراه اروند خبر داد.
مرزنیوز به نقل از ایرنا،سردار عبدالله نظرپور روز چهارشنبه،ماموران پایگاه دریابانی آبادان روز سه شنبه هنگام کنترل شناورهای عبوری در آبراه اروند به یک فروند شناور تجاری که از دبی به مقصد آبادان در حرکت بود مظنون شده و آن را متوقف کردند.
وی افزود: در بازرسی ماموران پایگاه دریابانی آبادان از این لنج باری توقیفی ۵۷۵ کارتن ۱۶ کیلوگرمی چای معادل ۹ هزار و ۲۰۰ کیلوگرم چای خارجی قاچاق کشف و ضبط کردند.
فرمانده مرزبانی خوزستان ارزش تقریبی محموله توقیف شده را یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال ذکر کرد و گفت: برای متهمان دستگیر شده در لنج باری پرونده قضایی تشکیل شده و برای ادامه مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.
سردار نظر پور با تاکید بر مبارزه با قاچاق کالا در راستای حمایت از تولیدات ملی گفت:ماموران دریابانی و مرزبانی استان خوزستان با متخلفان برخورد قانونی می کنند.
لینک خبر:https://marznews.com/?p=95141










