برای تأمین امنیت زائران اربعین در مرز تمرچین پیرانشهر مشکلی وجود ندارد.
به گزارش مرز نیوز و به نقل از خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد؛ فرمانده قرارگاه اربعین فراجا گفت: هیچ مشکلی برای تأمین امنیت زائران اربعین وجود ندارد و مرز تمرچین پیرانشهر آماده میزبانی از زوار اباعبدالله الحسین (ع) است.
سردار محمد شرفی، در حاشیه بازدید از مرز تمرچین افزود: تلاش می شود در این پایانه، خدمات گسترده تر و با کیفیت تر از سال های گذشته به زائران ارائه شود.
سردار شرفی، با بیان اینکه وضعیت این پایانه مرزی به صورت میدانی مورد بازدید و بررسی قرار گرفت و شرایط خوبی در این مرز فراهم است، اظهار کرد: شرایط آب و هوایی معتدل و زیرساخت های مرز تمرچین برای گذر به سمت عتبات عالیات در تابستان امسال بسیار مناسب بوده و امید می رود که شاهد حضور قابل توجه زوار در این گذرگاه باشیم.
جانشین معاون هماهنگ کننده فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به این که هماهنگی های خوبی در آذربایجان غربی برای میزبانی از زوار صورت گرفته است، افزود: مرز تمرچین یکی از مرزهای ششگانه عبور زوار ابا عبد الله الحسین (ع) به سمت عتبات عالیات در اربعین امسال است.
لینک کوتاه: https://marznews.com/?p=211123