فرمانده مرزبانی کشور، از برقراری نظم و امنیت پایدار در مرزهای کشور و هوشیاری کامل مرزبانان خبر داد و گفت: با استفاده از تجهیزات جدید، برای افزایش امنیت مرزها در نقاط صعب العبور و کوهستانی اقدام می شود.
به گزارش مرزنیوز؛ سردار سرتیپ احمد علی گودرزی در گرگان با بیان اینکه ایران ۸ هزار و ۷۵۵ کیلومتر مرز دارد ابراز امیدواری کرد: با تجهیزات جدید مانند پهپادهای مختلف شناسایی و رزمی و خودروهای تاکتیکی برای استفاده در مناطق صعب العبور و کوهستانی مرزهای کشورمان با ثبات تر شود.
وی همچنین افزود: برای بالا بردن توان عملیاتی مرزها در هفته های گذشته ۷۰ فروند شناور تندرو ساخت وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در اختیار دریابانی استان های جنوبی و شمالی مانند گلستان قرار گرفته است.
سردار سرتیپ احمد علی گودرزی همچنین ادامه داد: به لطف خداوند متعال و تلاش فرماندهان و مرزبانان غیور گلستان در مرزهای این استان امنیت پایدار و مناسب برقرار است.
فرمانده مرزبانی فراجا گفت: برای بالا بردن آستانه تحمل مرزبانان و سربازان مرزبانی گلستان اجرای طرح مکنا (خوشایند سازی و مدیریت کیفیت) در ۲۰ پاسگاه و بعضی برجک های استان در مرحله پایانی قرار دارد.
سردار سرتیپ احمد علی گودرزی خاطر نشان کرد: در این راستا با ۱۲ میلیارد تومان اعتبار واحدهای مرزبانی، سیستمهای الکترونیکی و اپتیکی آنها و جادههای مرزی بازسازی و تجهیز شدند.
فرمانده مرزبانی کشور در سفر به گلستان ستاد شماره ۲ فرماندهی مرزبانی گلستان در شصت کلاته گرگان را با اعتبار ۷ میلیارد تومان در زمینی به وسعت ۱ هزار متر مربع به نام شهید خطیری افتتاح کرد. او همچنین از ستاد پایگاه دریابانی بندرترکمن و پاسگاه نقطه صفر مرزی گلستان هم بازدید کرد.
خبرنگار: حانیه ملکی شهریور
لینک کوتاه: https://marznews.com/?p=202874