فرمانده پلیس راه استان کرمانشاه گفت: با آغاز تعطیلات نوروزی و افزایش قابل ملاحظه حجم سفرها، تردد در تمام محورهای استان با وجود ترافیک بدون مشکل خاصی جریان دارد.
مرزنیوز به نقل از ایرنا،سرهنگ محمد مرادی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با وجود اینکه حجم ترافیک نسبت به روزهای گذشته در تمام محورها و بخصوص ورودی های استان دو برابر شده است، اما مشکلی خاصی برای تردد وسایط نقیله وجود ندارد.
وی افزود: بیشترین حجم ترافیک در محور کرمانشاه – همدان است که با حضور ماموران در راهنمایی و رانندگی و رعایت قوانین و مقررات از سوی مردم و رانندگان تاکنون مشکلی نبوده است.
سرهنگ مرادی ادامه داد: کارکنان نیروی انتظامی در قالب ۶۰ گشت محسوس، ۴۰ گشت نامحسوس و ۱۰ گشت ویژه به صورت شبانه روزی در جاده ها حضور دارند.
فرمانده پلیس راه کرمانشاه در ادامه از برخورد جدی با رانندگان متخلف در ایام نوروز خبر داد و گفت: افرادی که رانندگی خطرناک داشته باشند حداقل سه روز مرادی به رانندگان توصیه کرد قبل از حرکت از سالم بودن خودرو خود اطمینان حاصل کرده و ضمن توجه به قوانین راهنمایی و رانندگی و رعایت سرعت مطمئنه، پس از هر دو ساعت رانندگی حتما ۱۵ دقیقه استراحت کامل داشته باشند.









