دبیرکل انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران از همراهی ایثارگرانه و ارائه خدمات در ایام تعطیلات خبر داد.
به گزارش مرزنیوز؛ مسعود پل مه با اعلام این خبر گفت: این انجمن در راستای همسویی با سیاست های دولت برای تداوم عملیات واردات و صادرات کشور با رویکرد تأمین کالاهای درمانی، بهداشتی و سایر اقلام و مایحتاج عمومی کشور اعلام آمادگی می کند.
وی افزود: این مأموریت با نگاه مسئولیت های ملی متوجه سربازان و بازیگران اصلی عرصه حمل و نقل دریایی کشور بوده و ضرورت دارد تمامی شرکت های کشتیرانی اعم از عضو و غیر عضو تلاش کنند تا تحویل ترخیصیه و قبض انبار (به صاحبان کالا) در ایام تعطیلات پایان جاری و سال جدید به استثاء روز ۱ فروردین از ساعت ۹ الی ۱۲ صبح شیفت کاری در نظر گرفته و ارائه خدمات نمایند.
گفتنی است پيشينيه انجمن كشتيراني و خدمات وابسته به سال ۱۳۳۲ هجری شمسی (۱۹۵۳ میلادی) باز مي گردد. در آن سال به علت معضلاتی که در بندر خرمشهر برای نوبت دهی جهت پهلوگيري كشتي ها پدید آمده بود، نمايندگان خطوط كشتيراني براي رفع مشكل تراکم کشتی ها در لنگرگاه بندر خرمشهر که در آن زمان به عنوان مهمترین و فعال ترین بندر تجاری کشور محسوب می شد در تاریخ ۱۴ مهرماه ۱۳۳۲ به تشكيل سنديكاي نمايندگان خطوط كشتيراني اقدام کردند. این سنديكا در ابتدا به سامان دادن روند نوبت دهی به کشتی ها پرداخت تا به تدریج مشکل تراکم پدید آمده در لنگرگاه با هماهنگی اداره بندر خرمشهر بر طرف شد. در سال ۱۳۳۳ (۱۹۵۴ میلادی) این سنديكا با تکیه بر موفقيت خود در بندر خرمشهر فعاليت های خود را در ساير بنادر كشور از جمله بوشهر، بندر امام خمینی رحمت ا… علیه (که آن زمان بندر شاهپور نام داشت) بندرعباس گسترش داد و عملاً به عنوان هماهنگ کننده بین نمايندگان خطوط كشتيراني اقدام می کرد. در سال ۱۳۴۹ (۱۹۷۰ میلادی) سندیکای نمایندگان خطوط کشتیرانی با توجه به وسعت یافتن فعالیت هایش در بنادر مختلف کشور و به لحاظ تحولاتی که در ساختار اقتصادی دولت ایران بوجود آمده بود به نوعی تغییر شکل داد و فعالیت خود را با عنوان سندیکای صاحبان و نمایندگان کشتیرانی ادامه داد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی و با توجه به شرایط جدید حاکم بر کشور نام سندیکای صاحبان و نمایندگان کشتیرانی به انجمن صاحبان و نمایندگان کشتیرانی و خدمات جنبی تغییر پیدا کرد. با خاتمه جنگ تحمیلی در سال ۱۳۶۷ ( ۱۹۸۸ میلادی ) و با عنایت به نقش موثر نهادهای صنفی برای برآورده ساختن ضرورتهای اقتصادی و نیازهای اقتصادی کشور در دوران پس از جنگ، ساختار انجمن در اوایل دهه ۷۰ هجری شمسی دچار تغییراتی شد و از سال ۱۳۷۳ (۱۹۹۴ میلادی) با نام انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته به فعالیت خود برای ارتقاء سطح کمی و کیفی حمل ونقل دریایی، خدمات بندری و لجستیکی در جمهوری اسلامی ایران با مشارکت در سیاستگذاری ها و تدوین استراتژی های کلان کشور ادامه داد.
خبرنگار: فاطمه سید حاتمی
دبیرکل انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران:تلاش همچنان ادامه دارد…