فرمانده مرزبانی هرمزگان گفت: مرزبانان قشم در بازرسی از یک لنج حامل سوخت قاچاق، ۱۸ هزار لیتر سوخت گازوئیل قاچاق کشف کردند.
به گزارش مرزنیوز و به نقل از موج هرمزگان؛ سردار حسین دهکی فرمانده مرزبانی هرمزگان با اعلام این خبر اظهار داشت: مرزبانان پایگاه دریابانی قشم با اشراف و تسلط اطلاعاتی بر آب های منطقه، مطلع شدند قاچاقچیان قصد دارند به وسیله یک لنج، محموله سوخت قاچاق را به خارج از مرزهای کشور انتقال دهند.
وی افزود: براساس این خبر بلافاصله واحدهای عملیاتی به موقعیت شناسایی شده اعزام و پس از جست و جو موفق شدند لنج مورد نظر را شناسایی و توقیف کنند.
سردار دهکی با اشاره به دستگیری ۵ متهم در این رابطه تصریح کرد: در بازرسی از لنج توقیفی، ۱۸ هزار لیتر گازوئیل کشف که ارزش آن با احتساب شناور توقیفی و مجوز صید شناور ۱۰۳ میلیارد ریال برآورد شده است.
فرمانده مرزبانی هرمزگان خاطرنشان کرد: مرزبانان با قاطعیت و اشراف کامل بر مرزهای آبی این خطه از میهن اسلامی نظارت کامل دارند و مقابله با قاچاق سوخت و برخورد با افراد سودجو را در دستور کار خود قرار دادهاند.
گفتنی است جزیرهٔ قشم، یکی از جزایر خلیج فارس است که بهعنوان بزرگترین جزیرهٔ ایران و خلیجفارس در استان هرمزگان قرار دارد. از نقاط دیدنی این جزیره: جنگلهای حرا، غارهای خربس، تنگه چاهکوه، دلفینهای آبی، خلیج فارس، درهٔ ستارهها، جزایر ناز، و غار نمکدان است. این جزیره از شمال به شهر بندرعباس، مرکز بخش خمیر و قسمتی از شهرستان بندرلنگه، از شمالشرقی به جزیرهٔ هرمز، از شرق به جزیره لارک، از جنوب به جزیره هنگام و از جنوبغربی به جزایر تنب بزرگ و کوچک و بوموسی محدود میگردد. نزدیکترین بندر در ساحل اصلی کشور به جزیرهٔ قشم، بندرعباس است که فاصله آن تا محل سربندر قشم ۸/۱۰ مایل دریایی (۲۰کیلومتر) است. نزدیکترین فاصله این جزیره به ساحل اصلی کشور، در دماغهٔ شمالی جزیره، در محل بندر لافت (در جزیرهٔ قشم) تا بندر پل، در شهرستان خمیر (در ساحل اصلی کشور) که فاصله آن در حدود یک مایل دریایی (۱۸۰۰ متر) بوده و محل احداث پل خلیجفارس خواهد بود.











