حجت الاسلام والمسلمین استاد «سید قلبی حسین رضوی» از اندیشمندان کشمیری پیرو اهل بیت(ع)، امروز در مکه مکرمه در گذشت.
مرزنیوز به نقل از ابنا، ایشان که از اعضای مجمع عمومی مجمع جهانی اهل بیت(ع) بود، فعالیت های مختلفی در زمینه تبلیغ و توسعه معارف اسلامی در شبهه قاره هند داشت.
استاد رضوی کتابهای زیادی را دربارۀ مکتب اهل بیت(ع) به زبان اردو ترجمه کرده است؛ که از جمله آنها، عناوینی از منشورات اردوزبان مجمع جهانی اهلبیت علیهم السلام است.
آن مرحوم همچنین از فعالترین اعضای بعثه مقام معظم رهبری بود و پس از سالها خدمت در این عرصه، امروز بر اثر حمله قلبی در شهر مکه مکرمه، جان به جان آفرین تسلیم کرد.
خبرگزاری ابنا این مصیبت بزرگ را به جامعه روحانیت شیعه کشمیر، بازماندگان، شاگردان و علاقمندان آن فقید، بویژه آقای “سید روح الله رضوی” یادگار برومند وی، تسلیت عرض می نماید.









