دولت عراق امروز (یکشنبه) اعلام کرد که برای پرداختن به بحران انسانی ناشی از جنگ با گروه تروریستی داعش به ۱میلیارد و ۵۶۰ میلیون دلار بودجه در سال ۲۰۱۶ نیاز دارد.
مرزنیوز به نقل از ایرنا،در گزارش امروز دولت عراق از جامعه بین المللی خواسته شده تا برای جبران کسری بودجه لازم در این زمینه به دولت بغداد کمک کند.
دولت عراق به دلیل کاهش بهای جهانی نفت خام و هزینه های نظامی مرتبط با جنگ علیه گروه تروریستی داعش با کسری بودجه مواجه است و بر اساس گزارش مذکور تنها ۴۳ درصد نیازش در زمینه کمک های بشر دوستانه را می تواند از بودجه خود تامین کند.
حمله گروه تروریستی داعش به عراق از خرداد ماه سال گذشته (۹۳) تاکنون بیش از ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار آواره بر جا گذاشته است. دولت عراق سال گذشته حدود ۸۵۰ میلیون دلار به اسکان خانواده های آواره و بازگشت آن ها به مناطق آزادشده اختصاص داد اما بر اساس گزارش امروز، تنها ۶۰ درصد این بودجه را توانست تامین کند.
لینک خبر:https://marznews.com/?p=80866












