شهر کوچک ساحلی انزلی، دردانه دریای خزر و تالاب بین المللی در هفتمین روز از بهمن ماه، زیر تازیانه باد و باران قرار دارد.
مرزنیوز به نقل از ایرنا، دریای مواج و بارش باران و سرما مالاهای سختکوش که تنها شش ماه از سال برای صید از دریا فرصت دارند را مجبور به خانه نشینی کرد.
همچنین وزش باد شدید و بارش باران موجب اختلال در عملیات دریانوردی ،بارگیری و حمل و نقل کالا از این شهر بندری شد.
شهر انزلی متشکل از سه بخش غازیان ، میان پشته و انزلی که بدلیل تفاوت آب و هوا در یک زمان در این سه منطقه به شهر یک بام و دو هوا شهره است هم اکنون در منطقه میان پشته شاهد به زمین نشستن برف و در غازیان و انزلی مخلوط برف و باران همراه با وزش بادی با سرعت ۵۸ کیلومتر در ساعت است .
روابط عمومی اداره کل هواشناسی گیلان دمای هوای شهر انزلی را سه درجه سانتیگراد بالای صفر و رطوبت را ۹۳ درصد اعلام کرد .
بر اساس این گزارش ارتفاع موج در نزدیکی ساحل دو متر و میزان بارش باران طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۸.۷ میلی متر بود.
بنا به پیش بینی اداره هواشناسی انتظار می رود این سیستم بتدریج از غرب استان خارج و شرایط ناپایداری تبدیل به آسمانی ابری و در برخی نقاط مخلوط برف و باران شود.
شهر انزلی با میانگین یکهزار و ۸۰۰ میلی متر باران در سال پرباران ترین شهر ایران است .















