مدیرعامل صندوق ضمانت صنایع کوچک گفت: صاحبان صنایع تولیدی که در زمین لرزه ۲۱ آبان سال گذشته کرمانشاه آسیب دیده اند، ۲۰۰ میلیون تومان وام دریافت می کنند.
مرزنیوز به نقل از ایرنا:محمدحسین مقیسه یکشنبه شب در نشست ستاد رفع موانع تولید استان در محل استانداری کرمانشاه افزود: صاحبان واحدهای تولیدی آسیب دیده با معرفی ۲ ضامن این تسهیلات را دریافت می کنند.
وی همچنین اظهار کرد: تولید کنندگانی که پیش از زلزله بدهکار بانک ها بوده اند و پس از زلزله دچار خسارت شده اند، برای پرداخت بدهی خود یک سال فرصت دریافت می کنند.
وی اضافه کرد: پس از زمین لرزه همکاران ما به سرعت وارد منطقه شدند و به بررسی اوضاع پرداختند که بر اساس بررسی ها تعدادی از آسیب دیدگان تولید کنندگانی بودند که بدهی بانکی داشتند.
استاندار کرمانشاه نیز در این نشست گفت: اگر برای مدیران بانکی پرداخت تسهیلات امکان پذیر نیست اعلام کنید تا افراد دیگری را جایگزین کنیم.
هوشنگ بازوند اظهار کرد: حدود ۶ ماه از زلزله کرمانشاه می گذرد و ما هنوز درگیر پرداخت تسهیلات در مناطق زلزله زده هستیم.
وی افزود: بانک هایی که در زمینه پرداخت تسهیلات کم کاری می کنند را به زودی شناسایی و با آنان برخورد خواهیم کرد.
استاندار کرمانشاه اعلام کرد: پست بانک تاکنون در زمینه پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی مناطق زلزله زده اقدامی انجام نداده که به هیچ عنوان قابل قبول نیست.
در زمین لرزه ۲۱ آبان سال گذشته، ۱۸۶ واحد صنعتی در ۱۰ شهرستان استان کرمانشاه دچار خسارت شد که رقم خسارت وارده به آنها ۶۵۷ میلیارد ریال است.
با تخریب این تعداد واحد تولیدی، ۲ هزار و ۷۵۰ نفر بیکار شدند.
برای بازسازی این واحدها ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی نیاز است.
زمین لرزه ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان ۹۶ در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله و ۳۲ کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه ۶۲۰ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ زخمی داشت.
این زلزله به ۱۰ شهرستان و یک هزار و ۹۳۰ روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرده و بر اساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی حدود ۱۰۰ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزیی دیده اند.