فرمانده انتظامی استان البرز گفت: ۱۱ نفر از اغتشاشگران و عوامل حمله به ماموران پلیس در آزاد راه کرج – قزوین که در روز پنج شنبه در آشوب های خیابانی صورت گرفته بود دستگیر شدند.
به گزارش مرزنیوز و به نقل از ایرنا؛ سردار عباسعلی محمدیان روز شنبه به خبرنگاران اعلام کرد: عاملان اصلی اغتشاشات کرج قبل از خروج از مرز دستگیر شدند، ۹ نفر از این افراد که قصد خروج از کشور را داشتند در یکی از استان های غربی کشور دستگیر شدند.
وی با بیان این که در حال تحقیقات از این افراد هستیم و اطلاعات تکمیلی به زودی ارسال و اطلاع رسانی می شود، افزود: ۲ نفر دیگر به یکی از استان های کشور متواری شده بودند که با ردیابی های صورت گرفته و همکاری خوب مردم کشورمان این افراد نیز دستگیر شدند.
سردار عباسعلی محمدیان ادامه داد: در مجموع ۱۱ نفر در ارتباط با حمله به خودرو پلیس در این استان شناسایی و دستگیر شدند که پس از کسب اطلاعات بیشتر، اطلاعات تکمیلی به عموم مردم خواهد رسید.
گفتنی است اوباش مسلح در اتوبان تهران – قزوین، به بهانه مراسم چهلم جانباختگان اغتشاشات اخیر، با حمله به پلیس در روز پنجشنبه دست به جنایت زدند.
لینک کوتاه: https://marznews.com/?p=200877