رضا عیسی پور عکاس و تصویر بردار اردبیلی برگزیده دوسالانه بین المللی عکاسی دانشجویان جهان در صربستان شد.
مرزنیوز به نقل از ایرنا ، پنجمین دوره این دو سالانه در دانشگاه نووی ساد صربستان با انتخاب ۱۶۰ اثر از بین شرکت کنندگان جهت نمایش درنمایشگاه برگزار شد که طی آن اثر رضا عیسی پور عکاس هنرمند اردبیلی توانست درجمع این آثار برگزیده قرار بگیرد.
چاپ یک اثر از عیسی پور در کاتالوگ و کتاب این رویدادهنری که به اکثر دانشگاه های جهان ارسال می شود و دعوت از وی جهت حضور در دوره ششم این دوسالانه که در سال ۲۰۱۷ در این دانشگاه برگزار می شود ازبرنامه های دیگر این دوسالانه می باشد.
این دوسالانه عکاسی در بین دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشدعکاسی سراسرجهان برگزار می شود که دانشجویان دانشگاه های کشورهایی همچون آمریکا، ایتالیا، فرانسه، انگلیس، کانادا، رومانی، لهستان با هدف آزمودن آموخته های خود در این دوسالانه بین المللی شرکت می کنند.
به گزارش حوزه هنری اردبیل ، داوری دوره پنجم دوسالانه بین المللی عکاسی دانشجویان جهان برعهده پنج داور بین المللی ازجمله میها کلنتر( Miha Colner ) استاد ارشد دانشگاه نوا گریکا دررشته عکاسی ایتالیا و اسلوونی، آلان پارکر (Allan Parker) استاد ارشد دانشگاه وست مینستر رشته عکاسی در لندن، آندرول ایستوت ( Andrew L. Strout) استاد دانشگاه اکلاهاما در رشته هنر و تاریخ هنر، شیکینت تیرکان (Seçkin Tercan) استاد دانشگاه معمار سنان ترکیه در رشته فاین آرت، لوانا تومان اویک (Ivana Tomanovic) استاد دانشگاه هنر بلگراد در رشته عکاسی می باشد.
پرفسورشینشا بوکان (SINSHA BOKAN ) رییس هیات علمی رشته های هنری دانشگاه نووی ساد صربستان دبیر برگزاری این دوسالانه است.
این دوسالانه توسط دانشگاه نووی ساد صربستان نخستین بار در سال ۲۰۰۴ اقدام به برگزاری این دوسالانه کرد.
لینک خبر : https://marznews.com/?p=81569












