رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح کل کشور گفت: مرز و فرصت های آن برای ساکنان مناطق مرزی یک ظرفیت است که باید به درستی از آن استفاده شود.
به گزارش مرزنیوز و به نقل از ایرنا؛ حجت الاسلام و المسلمین احمدرضا پورخاقان در حاشیه سفر به مرزهای مشترک ایران و افغانستان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: انسداد دیوارهای شمال شرق کشور اقدام موفقی است که از سوی نیروی زمینی ارتش در حال انجام است.
وی اظهار کرد: انسداد دیوار مرزی به معنای قطع ارتباط با کشورهای همسایه نیست.
رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور ادامه داد: اجرای این طرح بزرگ نقش زیادی در ایجاد پایدار برای منطقه و جای جای کشور دارد.
حجت الاسلام و المسلمین احمدرضا پورخاقان بیان کرد: انجام این پروژه راهبردی در این شرایط سخت از سوی نیروهای مسلح که هر کدام سهمی در آن دارند، جای تقدیر و تشکر دارد.
بنا بر این گزارش، عملیات انسداد نوار مرزی به صورت دیوارکشی به ارتفاع چهار متر و فنس کشی بخش بالایی آن خواهد بود.
خراسان رضوی از شمال و شمال شرق به طول تقریبی ۵۳۲ کیلومتر دارای مرز مشترک با ترکمنستان است و از شرق حدود ۳۰۲ کیلومتر با افغانستان مرز مشترک دارد.
گفتنی است از میان ۳۴ شهرستان خراسان رضوی، هشت شهرستان “قوچان، درگز، کلات، سرخس، صالح آباد، تربت جام، تایباد و خواف” در نوار مرزی این استان با کشورهای ترکمنستان و افغانستان همسایگی دارند.
همچنین لازم به توضیح است شهرستان ۱۴۵ هزار نفری تایباد در ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد ۹۰ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان دارد و به واسطه وجود گذرگاه مرزی دوغارون در این نوار مرزی از اهمیت اقتصادی ویژه ای برخوردار است، مرز دوغارون با قدمت بیش از یک قرن در فاصله ۱۸ کیلومتری جنوب شرقی شهر تایباد و ۲۴۸ کیلومتری جنوب شرق مشهد واقع شده است.
لینک کوتاه: https://marznews.com/?p=213765












