به گزارش مرز نیوز و به نقل از روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام؛ رونمایی محصولات روشنایی هوشمند نسل سوم در غرفه منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام در دوازدهمین نمایشگاه بین المللی اینوتکس ۲۰۲۳ انجام شد.
لازم به ذکر است، محصولات تولیدی این شرکت حدود ۶۰ درصد نسبت به محصولات مشابه در بازار کاهش مصرف انرژی دارند. همچنین قابلیت تنظیم لوکس نور با ریموت کنترل تا فاصله ۳۰ متر، تنظیم هوشمند نور محیط در ساعات مختلف شبانه روز به صورت اتومات از جمله ویژگی های این تولیدات است.
گفتنی است این نوع از محصولات هوشمند مناسب برای سوله های صنعتی، ورزشی، فرودگاهی و همچنین ساختمان های اداری، فروشگاهی، آموزشی به دلیل نور تایید شده و بسیار کم مورد تائید دانشگاه تهران است. این در حالی است که آسان ترین روش برای حل مشکل اضافه بار برق کشور توسط محصولات هوشمند نسل سوم قابل حل است.
لازم به توضیح است این واحد تولیدی هم اکنون ظرفیت تولید بیش از ۱۰۰ هزار قطعه در سال را دارد.
لینک کوتاه: https://marznews.com/?p=204139












