یک نماینده ارشد مجلس دومای روسیه، خواستار شناخته شدن ترکیه به عنوان کشور همدست تروریست ها شد.
مرزنیوز به نقل از ایرنا،«سرگئی اوبوخوف» دبیر کمیته مرکزی حزب کمونیست روسیه و از مقامهای ارشد جناح این حزب در دومای روسیه گفت: ترکیه باید به عنوان کشور همدست تروریسم شناخته شود.
بر اساس اطلاعات پایگاه اینترنتی حزب کمونیست روسیه (ک.پ.ار.اف)، اوبوخوف خاطرنشان کرد: با توجه به وجود شواهد انکارناپذیر در مورد روابط تبهکارانه آنکارا با تروریست های گروه داعش که به روسیه اعلام جنگ کرده است، مسکو از مدتها پیش باید ترکیه را کشور همدست تروریست ها می خواند.
این نماینده دومای روسیه با اشاره به اطلاعات روزنامه روسی «کامرسانت» که از دخالت گروه افراط گرای «گرگ های خاکستری» ترکیه در انفجار هواپیمای ایرباس روسی در صحرای سینا (حدود سه ماه پیش) خبر داده بود، گفت: اگر این اطلاعات تایید شود، باید گروه «گرگ های خاکستری» ترکیه را که با حزب «جنبش ملی گرای ترکیه» متحد شده است؛ گروه تروریستی شناخت و فعالیت آن را در روسیه ممنوع اعلام کرد.
گرگ های خاکستری، سازمان جوانان حزب جنبش ملی ترکیه و یک گروه افراطی است. این جنبش توسط سرهنگ آلپ ارسلان ترک در سال ۱۹۶۹ بنیان نهاده شد. در ادبیات سیاسی ترکیه، گرگ های خاکستری نماد پان ترکیسم به حساب می آید.
گرگ های خاکستری سال ۱۹۷۸ در شهر مرعش ۱۵۰ فعال سیاسی چپ را به خاک خون کشید، سال ۱۹۸۱ با سوء قصد به جان پاپ «ژان پل» دوم در واتیکان جهان را شوکه کرد و همچنین مظنون به تدارک انفجارهای ۱۰ اکتبر سال جاری میلادی هستند که هنگام تجمع صلح طلبان کرد، رخ داد.
روابط روسیه و ترکیه از حدود دو ماه پیش و به دنبال سرنگونی یک فروند بمب افکن سوخو-۳۴ روسی در سوریه توسط جنگنده ترکیه تیره شد.
گفته می شود دسته ای از گروه گرگ های خاکستری به رهبری «آلپ ارسلان چیلیک» خلبان این هواپیما را که با چتر خود را به بیرون پرتاب کرده بود در هوا تیرباران کرد.
رسانه های روسی در روزهای اخیر همچنین از پنهان شدن عامل انفجار هواپیمای ایرباس روسی بر فراز صحرای سینا (حدود سه ماه پیش) در ترکیه خبر داده اند.
روسیه همچنین ترکیه را به ارتباط با داعش و قاچاق نفت مسروقه سوریه به این کشور و نیز چشم پوشی در مورد فعالیت های تروریست ها ازجمله گروه داعش در خاک ترکیه، متهم کرده است.
این در حالی است که ترکیه تاکنون همه ادعاهای روسیه را در این زمینه رد کرده است.
لینک خبر:https://marznews.com/?p=81892












