فرمانده گردان بهداری غرب نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران و رییس بیمارستان صحرایی در سرپل ذهاب، از پذیرش هفت هزار بیمار از ابتدای وقوع زلزله ۷ و سه دهم ریشتری تاکنون در این بیمارستان خبر داد.
مرزنیوز به نقل از ایرنا؛ سرهنگ پزشک محمد امیری افزود: ارتش خدمات زیادی را در بخش های مختلف به مصدومان زلزله اخیر ارائه کرده که بیمارستان صحرایی تنها بخشی کوچکی از این خدمات است.
وی اظهار کرد: بیمارستان صحرایی در هر بحران و شرایطی در هر نقطه از کشور برای خدمات رسانی به افراد برپا می شود.
فرمانده گردان بهداری غرب نزاجا بیان کرد: بیمارستان صحرایی مستقر در سرپل ذهاب دارای بخش های مختلف اورژانس، آی سی یو، رادیولوژی، اتاق عمل ، دندانپزشکی، سردخانه و سایر بخش هاست که خدمات تخصصی درمانی به بیماران ارائه می دهد.
سرهنگ امیری افزود: هفت دستگاه آمبولانس و ماشین آلات سبک و سنگین در محل این بیمارستان مستقر است و علاوه بر این نیز شیر خشک و اقلام بهداشتی در محل این بیمارستان بین زلزله زدگان توزیع می شود.
وی همچنین از انجام ۲۵ عمل جراحی در بیمارستان صحرایی همراه با بیهوشی و ۳۰۰ عمل جراحی بدون بیهوشی از ابتدای وقوع زلزله تاکنون خبر داد.
وی از پذیرش روزانه ۸۰۰ تن از بیماران در این بیمارستان صحرایی به طور میانگین خبر داد و گفت: تا هر زمان که نیاز باشد این بیمارستان در سرپل ذهاب به ارائه خدمت به زلزله زدگان می پردازد.
زلزله ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله، ۳۲ کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب مرکز کرمانشاه رخ داد که تاکنون ۴۴۴ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشته است.
این زلزله به هفت شهرستان و بیش از یک هزار روستای استان کرمانشاه خسارت وارده کرده است.
در این زلزله حدود ۳۰ هزار واحد مسکونی به طور کامل تخریب و یا دچار خسارت کلی و جزئی شده است.