رئیس روابط عمومی شرکت هواپیمایی قشم از ورود ایرباس ۳۰۰-۶۰۰ با رجیستر “EP-FQN” به مسیرهای داخلی قشم ایر خبر داد.
به گزارش مرزنیوز؛ مهندس صابر نوروزی با اعلام این خبر گفت: به برکت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ایام الله دهه فجر، از ۱۵ بهمن ماه سال جاری به منظور بهبود رفاه مسافرین گرامی و خدمت رسانی هر چه بهتر به مردم عزیز ایران در مسیرهای داخلی مشهد- قشم- مشهد، تهران- کیش- تهران و قشم- اصفهان- قشم از هواپیمای ایرباس ۳۰۰-۶۰۰ قشم ایر استفاده می شود.
وی افزود: با حمایت های بی دریغ مدیرعامل محترم شرکت هواپیمایی قشم و اعضای محترم هیأت مدیره و تلاش و زحمات متخصصین مهندسی تعمیرات و معاونت های بازرگانی و عملیات، این هواپیما به مسیرهای داخلی قشم ایر اضافه شد.
نوروزی خاطر نشان کرد: قشم ایر در نظر دارد با تقویت زیرساخت های تخصصی از لحاظ امکانات عملیاتی و همچنین بکارگیری آموزش های لازم، با افزایش مسیرهای پروازی داخلی و بین المللی، در جهت بهبود خدمت رسانی به ملت شریف ایران در شرایط موجود سهمی بسزا در گسترش صنعت حمل و نقل هوایی داشته باشد.
شایان ذکر است، تمامی ناوگان هواپیمایی قشم روزانه به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا ضد عفونی شده و همچنین در تمامی پروازهای داخلی و بینالمللی پک های بهداشتی توزیع می شود.
وی بیان داشت: مسافرین محترم برای تهیه بلیت می توانند به سامانه فروش بلیت اینترنتی هواپیمایی قشم به نشانی های Ebooking.qeshm-air.com و Ebooking.qeshmair.aero مراجعه نمایند و ضمن خرید آنلاین بلیت سفری ایمن را با قشم ایر تجربه نمایند.
خبرنگار: فاطمه سیدحاتمی