«رامیل اوسوب اف» وزیر کشور جمهوری آذربایجان در یک سفر دو روزه به تل آویو با وزیر امنیت داخلی و وزیر جنگ رژیم صهیونیستی دیدار کرد.
مرزنیوز به نقل از ایرنا:سایت وزارت کشور جمهوری آذربایجان ، اوسوب اف ، در این سفر که از روز گذشته آغاز شده است ،با فعالیت مرکز ضد ترور اسرائیل – رژیم صهیونیستی – در شهر تل آویو آشنا شد و از واحد های صنعتی وابسته به وزارت جنگ در این شهر بازدید کرد .
دیدار با «گیلاد اردان » وزیر امنیت داخلی و «آویگدور لیبرمان» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از برنامه های وزیر کشور جمهوری آذربایجان و هیات همراه وی در این سفر بود .
بنا به این گزارش ، در این دیدار ها مسائل امنیت منطقه ای ، مبارزه با تروریسم بین المللی و جرایم سازمان یافته فراملی ، به کارگیری اسناد بین المللی حقوقی مربوط به همکاری میان نیروهای انتظامی دو طرف بررسی شد .
همچنین خاطر نشان شده است که در این سفر فعالیت ها در زمینه تهیه پیش نویس توافقنامه همکاری جمهوری آذربایجان و اسرائیل در مسائل امنیت داخلی و عمومی پیگیری می شود .












