سرپرست مرکز مدیریت فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی، بهداشت و خدمات درمانی استان گلستان گفت: پیکر یکی از سرنشینان مفقود شده قایقی که روز گذشته در گمیشان به دلیل واژگونی قایق مفقود شده بود، با تلاش نیروهای امداد و نجات جمعیت هلال احمر پیدا شد.
به گزارش مرزنیوز و به نقل از ایرنا؛علی رضا کمال غریبی روز چهارشنبه اظهار داشت: تلاش برای پیدا کردن دیگر سرنشینان مفقود شده این قایق توسط نیروهای متخصص سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ، ارتش جمهوری اسلامی، تکاور و هلال احمر مستقر در شهرستان گمیشان ادامه دارد.
این قایق موتوری که حامل ۲۵ سرنشین اعم از امدادگران و سیل زدگان شهرستان گمیشان بود دیروز پس از واژگونی به بدنه بتنی مربوط به یک پل برخورد و به شدت آسیب دید و تمام سرنشینان آن به داخل آب سقوط کردند.
به گفته کمال غریبی ۱۸ شهروند دیگر که در اثر واژگونی این قایق داخل آب افتاده بودند، نجات پیدا کردند، اما هنوز دیگر سرنشینان آن مفقود هستند.
شهرستان ساحلی گمیشان در کرانه شرقی دریای خزر و غرب استان گلستان اکنون در محاصره سیل و بخشی از آن به زیر آب رفته است و به همین سبب طی شبانه روز گذشته بسیاری از مردم منطقه خانه های خود را ترک و با قایق به نقاط امن می روند.












