مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان بوشهر گفت: مستند «گردشگری غذایی بوشهر» برای پخش در رسانه ملی در حال تولید است.
بهگزارش مرزنیوز و به نقل از خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر؛ محمدحسین ارسطوزاده بیان کرد: یکی از جاذبههای گردشگری در استان بوشهر تنوع کم نظیر غذاهای بومی و محلی است که برای معرفی بهتر این ظرفیت، کار ساخت و تولید مستند گردشگری غذا در این استان آغاز شده است.
وی افزود: در کنار ساخت مستند غذاهای محلی، برخی از آثار تاریخی ملموس و ناملموس و لباسهای محلی بوشهر نیز در این برنامه معرفی خواهد شد که به مدت ۴۰ روز با حضور گروه تولید در تمامی شهرستانهای استان، پوشش تصویری آنها انجام میشود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان بوشهر عنوان کرد: در حوزه گردشگری توسعه زیرساختها یک بخش کار و معرفی ظرفیتها بخشی دیگر است که ما از تمام ظرفیتها برای معرفی بهتر و بیشتر جاذبههای استان بهره میبریم.
گفتنی است بوشهر از شهرهای بندری ایران است که مرکز استان بوشهر و شهرستان بوشهر میباشد. بوشهر در سال ۱۳۹۵ خورشیدی بالغ بر ۲۲۳٬۵۰۴ نفر جمعیت داشتهاست که بدین ترتیب پرجمیتترین شهر استان بوشهر و سومین شهر پرجمعیت جنوب ایران بهشمار میرود. این شهر که در واقع به صورت یک شبه جزیره در بخش مرکزی شهرستان بوشهر قرار دارد، فقط از سمت شرق با خشکی ارتباط دارد. بوشهر ۱۸ متر از سطح دریا ارتفاع دارد و دارای آب و هوای نیمه بیابانی گرم است. بوشهر قدمتی حدود ۵ هزار سال دارد و از مراکز مهم در حکومتهای مختلف اعم از عیلامی، ساسانی، و افشاریان بودهاست. در دوره خلیفه دوم (عمر)، ریشهر (بوشهر قدیم) توسط مسلمانان در جنگی به نام «وقعه ریشهر» فتح شد. بوشهر کنونی توسط «ابومهیری» که پسر «شیخ ناصرخان آل مذکور» بود، در سال ۱۱۱۴ ه.ش ایجاد شد. به دلیل اهمیت زیاد این شهر در سدههای گذشته، اقدامات زیادی برای اولین بار در بوشهر انجام شد. بعنوان نمونه اولین چاپخانه سنگی، صنایع برق، یخ سازی، و اولین خط تلگراف در بوشهر راهاندازی شد.
https://marznews.com/?p=195682