سرمربی تیم ملی فوتبال روسیه با ابراز شادمانی از صعود به مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی فوتبال، گفت: مسئولیت یک کشور روی دوش من بود و خوشحالم پس از سال ها به جمع هشت تیم برتر جهان رسیدیم.
مرزنیوز به نقل از ایرنا:تیم ملی فوتبال روسیه یکشنبه شب در مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی ۲۰۱۸ پس از تساوی یک بر یک مقابل اسپانیا موفق شد در ضربات پنالتی حریف قدرتمند خود را شکست داده و راهی یک چهارم نهایی شود.
آخرین بار تیم ملی شوروی در جام جهانی ۱۹۶۶ به یک چهارم نهایی رسید و اکنون روسیه توانست پس از سال ها دوباره این موفقیت را تکرار کند.
«استانیسلاو چرچسوف» پس از این پیروزی بزرگ، عنوان کرد: پیش از آغاز جام جهانی بسیاری از کارشناسان و حتی هواداران تیم ملی نیز امیدی به تیم ما نداشتند و خیلی ها معتقد بودند که در همان دور گروهی حذف خواهیم شد.
وی افزود: مسئولیت یک ملت بزرگ روی دوش من بود و اکنون بسیار خوشحالم که ماموریت خود را به خوبی انجام داده ایم و می خواهیم به ماجراجویی ادامه دهیم.
چرچسوف با اشاره به اینکه عملکرد شاگردانش برابر اسپانیا که یکی از بهترین تیم های جهام است بسیار خوب بود، افزود: هواداران در این برد نقش مهمی داشتند و پیروزی امشب را به مردم کشورم تقدیم می کنم.
وی در مورد آرامشی که در هنگام زدن ضربات پنالتی داشت، گفت: هرچند خونسرد هستم، اما نمی خواستم احساستم را کنار زمین نشان دهم تا بازیکنان با آرامش کار را دنبال کنند.












