شهردار مراغه گفت: یک هزار و ۵۰۰ مکان در مناطق مختلف این شهر برای تبلیغ عادلانه داوطلبان پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی ایجاد شده است.
مرزنیوز به نقل از ایرنا ، نادر ابراهیمی، روز سه شنبه افزود: در این مکان های موقت نامزدهای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی به صورت رایگان می توانند پوسترها و تبلیغات خود را در زمان قانونی تبلیغات نصب کنند.
وی با بیان اینکه یک هزار و ۲۰۰ مکان برای داوطلبان مجلس شورای اسلامی و ۳۰۰ مکان برای داوطلبان مجلس خبرگان رهبری در نظر گرفته است، اظهار کرد: علاوه بر آن در ایام تبلیغات قانونی انتخابات در ۲۰ میدان اصلی این شهر نیز امکان نصب بنرهای تبلیغاتی مهیا می شود.
شهردار مراغه یادآور شد: با توجه به اینکه در انتخابات های گذشته، شهر با نصب پوستر و تبلیغات، چهره نامطلوب و ناهنجاری به خود می گرفت، برای رفع این مساله، همکاری مردم، نامزدها و طرفداران آنان با شهرداری برای حفظ پاکیزگی شهر در آستانه عید نوروز ضروری است.
ابراهیمی، ادامه داد: به منظور جلوگیری از زشت شدن جلوه شهر در این ایام، علاوه بر تامین اعتبار برای اجرای طرح بنر خام سفید و ایجاد داربست در محل های مناطق سه گانه شهرداری برای استفاده داوطلبان، برای نصب پوسترهای تبلیغاتی آنان نیز محل هایی تدارک دیده شده است.
وی گفت: هم اکنون محل های نصب پوستر داوطلبان مجلس خبرگان رهبری در اختیار آنان قرار گرفته و پس از اعلام اسامی داوطلبان مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه مراغه و عجبشیر از سوی ستاد اجرایی، این محل ها به صورت مساوی در اختیار داوطلبان تایید صلاحیت شده، قرار می گیرد.
طبق اصلاحیه ۱/۱/۸۶ تبصره ۲ ماده ۵۷ آیین نامه اجرایی انتخابات اندازه پوسترهای تبلیغاتی نامزدهای انتخابات با در اندازه ۱۵*۱۰، طبق ماده ۶۱ و ۵۰۲ این آیین نامه نیز نصب هرگونه پوستر و بنر باید در محل ستاد نامزدها و طبق ماده ۵۲ این آیین نامه داوطلبان فقط مجاز به نصب بروشورهای در محل های تعیین شده دهیاری و شهرداری ها هستند.
هفتم اسفند سال جاری انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی به صورت مشترک در سراسر کشور برگزار می شود.
شهرستان های مراغه و عجبشیر با حدود ۳۴۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان شرقی واقع و به عنوان یک حوزه انتخابی دارای یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است.
در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ۷۲ درصد از ۲۰۵ هزار نفر جمعیت حوزه انتخابیه مراغه و عجب شیر در انتخابات شرکت کرده بودند.
لینک خبر : https://marznews.com/?p=88056












