معاون هماهنگی امور اقتصاوی و توسعه منابع استاندار خراسان شمالی در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان از بخشودگی جرایم دیرکرد مالیات و بانک ها برای واحدهای تولیدی خبر داد.
مرزنیوز به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، محمود دلپسند در این نشست اظهار داشت: اساس تشکیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید بررسی و حل مشکلات واحدهای تولیدی در راستای توسعه فضای کسب و کار در استان است و تمامی تصمیمات و مصوبات جلسه متناسب با وضعیت این واحدهاست.
وی با بیان این که تقسیط معوقات بانکی از درخواست های اصلی تولیدکنندگان از کارگروه است، افزود: تمامی تولیدکنندگان مکلف به پرداخت ۱۰ درصد از بدهی های خود به سیستم بانکی هستند و مابقی آن متناسب با شرایط واحد تولیدی تقسیط خواهد شد و تاکید دارم اگر تولیدکننده در بازه زمانی مشخص شده اقساط خود را به موقع پرداخت کند، جریمه دیرکرد آن بخشوده می شود.
وی ادامه داد: پرداخت معوقات مالیاتی نیز موضوع دیگر واحدهای تولیدی است که باید اظهارنامه مالیاتی خود را برای بررسی ارائه دهند و اگر افراد اصل بدهی های مالیاتی خود را تا پایان سال پرداخت کنند، جریمه و دیرکرد آن مشمول بخشودگی می شود.
دلپسند برای مسائل مرتبط با وثایق بانکی نیز تاکید کرد: برای پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش باید وثایق گذشته واحد تولیدی مجددا ارزیابی و متناسب با مازاد آن تسهیلات پرداخت شود و در صورت وجود کسری وثایق جدیدی ارائه شود.
وی اظهار امیدواری کرد: در سایه این فرصت ها شاهد شرایط مطلوب برای خروج از رکود و مشکلات اقتصادی باشیم و بسترهای مناسب برای فعالیت های واحدهای تولیدی فراهم شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اشاره داشت: بسیاری از مشکلات اقتصادی واحدهای تولیدی خارج از ید آنان است و به همین علت دولت برای حل این مشکلات ورود یافته است اما تولیدکنندگان نیز باید به انجام تعهدات خود اقدام کنند.
دلپسند با بیان این مطلب که بلوکه شدن سرمایه های بانکی در واحدهای تولیدی دردی از مشکلات اقتصادی استان دوا نمی کند، گفت: پرداخت معوقات بانکی و برگشت سرمایه به سیستم بانکی یکی از این تعهدات است که باید برای پرداخت آن برنامه زمانی مشخصی از سوی تولیدکننده ارائه شود.
1 دیدگاه
ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
یعنی اینکه هیچ ! اقدامی نسبت به گذشته انجام نشده فقط بهانه ای بااین حرفها جور شده برای جلسه ونمایش وهمایش وعکسشان را این ور و ان ور چاپ شدن ومطرح شدن