مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی گفت: ۲۰ تن علوفه برای تامین خوراک حیات وحش استان برای فصل زمستان و نیز جبران کمبود منابع غذایی تامین شد.
مرزنیوز به نقل از ایرنا ، پرویز آرامنش روز یکشنبه افزود: در صورت برودت هوا یا افزایش بارش برف در ارتفاعات استان عملیات دانه و علوفه پاشی برای حیات در مناطق حفاظت شده، پناهگاه حیات وحش و مناطق شکار ممنوع انجام می شود.
وی بیان کرد: از ابتدای سال ۹۴ نیز ۲۵ تن علوفه به علت سرما و خشکسالی نیز در زیستگاه های حیات وحش خراسان جنوبی توزیع شد.
وی یادآور شد: امسال اعتباری برای خرید علوفه اختصاص نیافته و تامین علوفه از محل اعتبار سال گذشته انجام شد.
وی کمبود اعتبار را یکی از مشکلات اساسی این اداره کل ذکر کرد و افزود: کمبود اعتبار گشت های نظارت و هزینه های جاری را به شدت تحت تاثیر قرار داده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اضافه کرد: امسال اعتباری از سرفصل های مختلف به این نهاد نیز اختصاص نیافته است.
آرامنش دیگر مشکل این اداره کل را کمبود نیرو ذکر کرد و افزود: ۸۰ درصد پست های سازمانی این نهاد بدون تصدی است.
وی همچنین به رانندگان وسایل نقلیه توصیه کرد که در هنگام رانندگی مواظب جانورانی که از عرض جاده های استان تردد می کنند، باشند تا هیچ گونه آسیبی به آنها وارد نشود.
در خراسان جنوبی ۲۰۰ گونه جانوری در یک میلیون و ۸۶۲ هزار هکتار زیست می کنند.
یوزپلنگ، آهو، کل و بز، قوچ و میش، خرگوش، گرگ، کفتار، گربه پالاس، گربه شنی، کاراکال، سمور، عقاب طلایی، بالابان، شاهین و هوبره، شاه بوف، زاغ کویری، قرقی، کبک، تیهو، سیاه سینه و کرکس ازجمله گونه های جانوری است که در زیست گاه های خراسان جنوبی زندگی می کنند.
خراسان جنوبی به عنوان سومین استان پهناور کشور ۱۵۱هزار کیلومتر مربع مساحت دارد .
لینک خبر : https://marznews.com/?p=81523












