تیم والیبال شهرداری ارومیه بنا به اعلام سازمان لیگ فدراسیون والیبال در آخرین دیدار از مرحله رده بندی رقابتهای لیگ برتر باشگاه های کشور روز دوشنبه ۲۴ اسفند میزبان تیم ثامن الحجج مشهد است.
مرزنیوز به نقل از ایرنا،سازمان لیگ فدراسیون والیبال با ارسال نامه های جداگانه به باشگاه های شهرداری ارومیه و ثامن الحجج مشهد زمان و مکان برگزار بازی سوم رده بندی لیگ برتر والیبال را تعیین کرد.
با توجه به حاضر نشدن تیم ثامن الحجج مشهد و شهرداری ارومیه در مسابقه های رفت و برگشت مرحله رده بندی و اعلام نتیجه یک برد ۳ بر صفر به نفع شهرداری ارومیه و یک پیروزی ۳ بر صفر برای ثامن الحجج مشهد کار دو تیم به بازی سوم کشیده شده است.
سومین مسابقه دو تیم جهت تعیین رده بندی مقام های سوم و چهارم روز دوشنبه ۲۴ اسفند ماه از ساعت ۱۷ به میزبانی شهر ارومیه و درسالن شش نفری برگزار می شود.
سعید درخشنده رئیس سازمان لیگ در این خصوص گفت: اگر تیمی مطابق برنامه اعلام شده در مسابقه سوم حاضر نشود، بازنده محسوب می شود و به عنوان مقام چهارم لیگ برتر معرفی خواهد شد.
پیشتر تیم مشهد و شهرداری ارومیه در رقابتهای لیگ برتر سال ۹۲ در مرحله رده بندی به مصاف هم رفته بودند که تیم شهرداری ارومیه با پیروزی برابر حریف، مقام سوم را با مربیگری یدالله کارگر پیشه به دست آورده بود.
تیم والیبال شهرداری ارومیه که در سومین دیدار از مرحله نیمه نهایی لیگ برتر والیبال باشگاه های کشور با شکست مقابل تیم پیکان تهران از رسیدن به دیدارهای فینال لیگ بیست و نهم باز ماند، برای کسب مقام سومی به مصاف تیم ثامن الحجج مشهد در سومین دیدار رده بندی می رود.
والیبال ارومیه تاکنون دو عنوان نایب قهرمانی و شش عنوان سومی در لیگ برتر والیبال از جمله نایب قهرمانی سال گذشته این رقابت ها را به دست آورده و امسال منتظر کسب هفتمین مقام سومی خود است.
هواداران ارومیه ای سی سال است که در حسرت کسب مقام قهرمانی و بالا بردن کاپ طلایی به انتظار نشسته اند و مشخص نیست قفل این طلسم سنگین چه زمانی و با دستان کدام مربی شکسته خواهد شد؟
شهر ارومیه با داشتن ۲۰ مربی بین المللی و قدمتی بیش از ۵۵ سال در والیبال ایران، به جز مقام قهرمانی در سال ۱۳۵۰ هیچ قهرمانی دیگری در کارنامه خود ندارد.
لینک خبر:https://marznews.com/?p=95638












