یکی از بیوهزنان تندروی استرالیایی، تصاویری تبلیغاتی از گروه تروریستی داعش را منتشر کرد که زندگی مرفه و به تعبیر او “جهاد پنج ستاره” زنان ِ “تشنۀ خون” در سوریه را نشان میدهد.
مرزنیوز به نقل از العالم این بیوه زن تندروی استرالیایی با منتشر کردن این تصاویر گفت که وی و زنان داعش “تشنه نوشیدن خون” هستند.
این تصاویر در صفحه زنی که گمان می رود زهره دومان از اهالی ملبورن استرالیا باشد، در شبکه اجتماعی توییتر منتشر شد و نشان می دهد که چند زن پرچم گروه داعش را بر روی یک بی.ام.و سفید رنگ آخرین مدل در دست دارند و سلاح های خود را بالا گرفته اند و از سر تا پا سیاه پوش هستند.
دومان در صفحه خود نوشت: ای آمریکا و استرالیا، ما پنج زنی هستیم که در سرزمین شما به دنیا آمدیم و اکنون تشنه نوشیدن خون شما هستیم.
به نوشته سایت الحدث نیوز، دومان همچنین تصویر دیگری از پنج زن را منتشر کرد که زیر پرچم داعش هستند و زیر این تصویر به تجمید از گروه داعش و ناتوانی دیگران از ضربه زدن به این گروه پرداخت و نوشت: این روحیه استرالیایی است.
تصاویر دیگر نیز محمود عبداللطیف ملقب به “پِلی بوی تندرو” همسر داعشی دومان را نشان می دهد.
روزنامه دیلی میل استرالیا ماه ژانویه نوشت: دومان در صحفه خود در توییتر بعد از کشته شدن همسرش به خودش تبریک گفت و افزود “تو برنده مسابقه هستی. تو پرنده سبز هستی”.
این تصاویر سرگرمی های واقعی زنان به اصلاح جهادی را نشان نداده است اما خودرویی که در تصویر مشاهد می شود با خودروی محمد الومار از اتباع استرالیایی به اصطلاح جهادی مشابه است. الومار در ماه
سپتامبر تصاویر این خودرو را منتشر کرد و سلاح و زندگی مرفه خود را به رخ کشید.
دومان اما مدتی بعد از فخر فروشی به خاطر خودروی گرانقیمت، از اقدام خود در نشان دادن این جنبه تجملاتی در سایه جنگ در سوریه دفاع کرد و نوشت: در سرزمین شام کسی تلاش نمی کند که مرفه باشد، تصاویر خودرو را برای فروش منتشر کردیم، ما را محاکمه نکنید!
دومان اواخر سال گذشته از استرالیا فرار کرد و خانواده بهت زده خود را تنها گذاشت. روزنامه “هرالد سان” استرالیا به نقل از پدر او نوشت: زهره شستشوی مغزی شده است. سه چهار ماه پیش چنین تفکرات افراطی نداشت.
گروه داعش به انتشار تصاویر زندگی مرفه جنگجویان خود پرداخته است تا از این طریق بتواند عناصر تروریستی بیشتری را برای خود جذب کند؛ این درحالی است که اهالی سوریه و عراق از مصیبت ها و پیامدهای جنگ از جمله فقر و گرسنگی و مرگ رنج می برند.