دولت افغانستان پس از آنکه دفتر سازمان ملل متحد و حقوق بشر این سازمان از کاهش ۱۴ درصدی شکنجه در زندانهای این کشور خبر داد متعهد به از بین بردن کامل شکنجه در زندانها شد.
مرزنیوز به نقل از ایرنا، دفتر ریاست جمهوری افغانستان روز پنجشنبه اعلام کرد که شکنجه و بد رفتاری با زندانیان خلاف قانون اساسی این کشور است.
ریاست جمهوری افغانستان اعلام کرد، به دنبال انتشار گزارش سالانه سازمان ملل متحد در افغانستان و کمیساریای عالی حقوق بشر درمورد برخورد با زندانیان جنگ ، این موضوع را جدی گرفته و متعهد به رسیدگی به ادعاهای مندرج در آن می باشد.
دفتر نمایندگی سازمان ملل متحد روز گذشته در گزارشی اعلام کرد که در سال جاری اعمال شکنجه و تخطی ازحقوق بشر درتوقیف خانه های افغانستان ۱۴ درصد کاهش یافته و این مسئله تغییر مثبت را در مقایسه با سال های گذشته نشان می دهد.
دولت افغانستان گفته است که به این پیشرفت ها قناعت نکرده و متعهد به از بین بردن کامل شکنجه و بدرفتاری در زندان های کشور می باشد.
ریاست جمهوری افغانستان در این بیانیه گفته است که به منظور کاهش شکنجه اقدام جدیدی را بنام ‘برنامه ملی محو شکنجه’ در دست اقدام دارد و در نظر دارد تا این برنامه در هماهنگی با کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان، نهادهای جامعه مدنی وهمکاران بین المللی دولت افغانستان عملی شود.









